ואם רק את האמא המשוגעת? אז מה?הבת שלי בת 12 וחברות שלה משכנעות אותה לבוא לים לבד (באישור הוריהם כמובן)
רק אני האמא המשוגעת שלא מרשה?
מה אתן אומרות?
לארק אני האמא המשוגעת שלא מרשה?
כיתה ח זה ממש לא כיתה ולא יודעת מי הן האמהות הכותבות פה אבל זה בוודאי לא משקף את המציאות הירושלמית.
אצלינו מקובל מאוד לבנות בכתה ח ליסוע לבד לים. גם במשפחות יחסית שמורות. פתחתי את הנושא הזה בתור לאסיפת הורים השנה ולא מצאתי אמא אחת שמצהירה שאוסרת על הבת שלה ליסוע לים בתחצ.
למרות זאת, (ולמרות שהבת שלי צדקה באימרה של "כולן" בפעם הזאת...) אני מרשה רק בהסעה מאורגנת.
הנסיעה בתחץ בינעירוני נראית לי מופקרת בגיל הזה.
השהות הים פחות מטרידה אותי.
החל מגיל סמינר אני מאבדת שליטה ולמרות שהייתי מעדיפה מאוד שלא תסענה לים עצמאית, אני בוחרת לוותר במערכה כדי לנצח במלחמה...
מסכימה עם מה שאת אומרת.עד איזה גיל שואלים שאלות עקרוניות בפרוג?
מתי כבר יודעים להחליט לבד?
לפותחת האשכול: לא מדובר אישי נגדך אני סתם תוהה איפה הביטחון לפעמים ...
גם אנחנו לא מסכימים בגיל הזההבת שלי בת 12 וחברות שלה משכנעות אותה לבוא לים לבד (באישור הוריהם כמובן)
רק אני האמא המשוגעת שלא מרשה?
מה אתן אומרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //