התייעצות מאיזה גיל הילדים שלכם לוקחים כדורים?

• הוסף לסימניות
ואיך למדתם אותם?

צריך טיפ לבן 13 שמתקשה

• הוסף לסימניות
רעיון שעזר אצלנו,
לתת לו לבלוע סוכריות במגוון גדלים,
אנחנו השמשנו בפשקס, סוכריות קטנטנות וחיברנו כמה כל פעם לגודל אחר עד שהגיע בערך לגודל של התרופה.

• הוסף לסימניות
קשית יכולה מאוד לעזור

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה התנסויות ההצלחה מגיעה בבום..
אני בשעתו התאמנתי על כדורי ויטמין שהיה אפשר לקחת אותם בבליעה, במציצה או בלעיסה.
כל פעם ניסיתי לבלוע וכמובן לא הצלחתי אז מצצתי, עד שביום בהיר למדי הצלחתי לבלוע ומאז לא פסק פי מלבלוע😜
כמדומני שזה היה בגיל 17 כך שלא אבדה התקווה

• הוסף לסימניות
גם נזכרתי במישהו שאמר לי שאמא שלו הייתה שמה לו את הכדור בתוך טופי והוא היה צריך לבלוע את הטופי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר להשיג בבית מרקחת.
הפיה מונעת מהלשון לעלות ולהפריע לבליעה.

קבצים מצורפים

• 1766518655672.png
    1766518655672.png
    KB 136.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אני לימדתי את הילדים שלי עם חלה .. הייתי מגלגל להם מזה תכשירים.. וכל פעם הגדלתי את הכדור וככה לאט לאט התרגלו לבלוע

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 5 נגעל מסירופ אקמול אז הוא מצליח לבלוע כדור במידת הצורך...

• הוסף לסימניות
בכיתה א' נתנו לי עדשים (של ממתק) ושקדי מרק, ואמרו לי לבלוע. אחרי כמה פעמים הצלחתי.

• הוסף לסימניות
רופאה המליצה לי לקנות כדורים שמכונים "טיקטוק" בסופר פארם. סביבות חמישה שקלים. אלו הם כדורי דמה כדי להתנסות בבליעה. אצלי מאד מאד עזר (בת 9 עם הליקובקטר, לקחה אנטיביוטיקה במסות ולא היה שייך לגמור בקבוקי סירופ במינונים שהיתה צריכה)

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי לפותחת האשכול אבל לכל השאר-- ככל שקטנים יותר קל להרגיל לבלוע והגוף עוד לא דוחה את הכדור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה