מאיפה המידע?מגיל מצוות הגיור תקף
אפשר קודם אבל יצטרכו לשוב על זה בגיל מצוות או רק לענות לשאלה אם רוצים בגיור.
התעניינתי פעם וביררתי.מאיפה המידע?
לא מזמן למדנו את זה בדף היומי.מאיפה המידע?
יש גויים קטינים בפרוג?מידע אישי.
סיפור, זה רק בשביל סיפור.יש גויים קטינים בפרוג?
זכור לי מלפני שנים שבקרמן כתבה על כך ספר שלם, לא זוכר את שמו.סיפור, זה רק בשביל סיפור.
קרו מקרים כאלו שאדם שחשב שהוא יהודי נודע לו שלא. יש למישהו מידע על זה?
כי במותה נתנה לי את חייזכור לי מלפני שנים שבקרמן כתבה על כך ספר שלם, לא זוכר את שמו.
היה ראיון בקטיפה עם אחד שמתעסק במקרים האלו.סיפור, זה רק בשביל סיפור.
קרו מקרים כאלו שאדם שחשב שהוא יהודי נודע לו שלא. יש למישהו מידע על זה?
במותה נתנה לי את חייזכור לי מלפני שנים שבקרמן כתבה על כך ספר שלם, לא זוכר את שמו.
בלי כיבמותה נתנה לי את חיי
שמעתי את זה מראש הישיבה שלי לפני הרבה שניםפעם פעם שמעתי על מקרה כזה, בחור חרדי שהחליט לתפוס את ההזדמנות ל"ע יש משהו ששמע על כזה מקרה?
נטפרי חוסם.כתבה על הנושא:
![]()
סערה אדירה! העילוי הישיבתי החל שידוכים - והתגלה כ'גוי'
בחור שקדן ושטייגעניסט באחת הישיבות המוכרות - החל לשמוע שידוכים, אלא שאז חשפה בפניו אמו כי היא גויה גמורה מאוקראינה; עולמו חרב עליו באחת ובימים אלה הוא החל הליך גיור (עולם הישיבות)www.kikar.co.il
פרסום ראשון: סערה גדולה פרצה באחת הישיבות המוכרות לאחר שאחד מבחירי התלמידים בישיבה - התגלה כגוי שנולד לאם גויה, כך נודע ל'כיכר השבת'.נטפרי חוסם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הבזק של שפיות1 //