התייעצות מאיזה מכשיר פלאפון אתם מרוצים

• הוסף לסימניות
אחרי שהתייאשתי מהפלאפון הנוכחי. אני רוצה הרגע לצאת לקנות מכשיר חדש
על מה אתם ממליצים????
הכי חשוב לי הקליטה...

• הוסף לסימניות
שום אחד :(
נוקיה105 הכי מוכיח את עצמו בקליטהאבל מעצבן רצח שאין לו אוזניה

• הוסף לסימניות
שום אחד :(
נוקיה105 הכי מוכיח את עצמו בקליטהאבל מעצבן רצח שאין לו אוזניה
לי היה עם אוזניה בהתחלה ועדת הרבנים ניסתה לעשות עבודה קלה ולחסום את הרדיו על ידי שבירת האוזניה [במכשיר ללא בלוטוס] אבל לאור הזעם הרב הם הפסיקו. וגם בשלך לפעמים אפשר פשוט להרכיב את החלק המפורק ולפעמים זה שבור בצורה יותר יסודית.

• הוסף לסימניות
לי היה עם אוזניה בהתחלה ועדת הרבנים ניסתה לעשות עבודה קלה ולחסום את הרדיו על ידי שבירת האוזניה [במכשיר ללא בלוטוס] אבל לאור הזעם הרב הם הפסיקו. וגם בשלך לפעמים אפשר פשוט להרכיב את החלק המפורק ולפעמים זה שבור בצורה יותר יסודית.
הערה נוקיה 105 עובד בכשרים רק עם סלקום והוט מובייל. פרטנר מזהה את המכשיר כלא כשר וגולן עושה קצת בעיות וכן התא קולי מתבטל. סלקום והוט עובד חלק.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שלחברה שיש לי אין קליטה טובה באזור שאני גרה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
/ראיתי אצל מישהו מכשיר חדש שנקרא M5 חיצונית הוא לא הרשים אותו גם בגלל שהוא זול אבל עברתי עליו ונראה לי שאני קונה כזה. יש בו כל מה שצריך. וגם שכלולים. אם למישהו יש ניסיון אתו שיכתוב.

• הוסף לסימניות
גם לי יש K35 ומרוצה מאוד
היה לי נוקיה 208 והוא גם היה מצוין!
בK35 יש גם אפשרות הקלטת השיחות, לפעמים זה מאוד שימושי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה