דרוש מידע מאיזה פגישה מקובל ללכת עם בגדי יומחול?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בוודאי !
איך הוא יידע איזה כובע וחליפה ללבוש ?
של שבת או של יום חול ?:)

מקווה שתצליחי למצוא את ההבדלים.....

בהצלחה.
קודם כל הרבה בחורים מגיעים לפגישה ספורטיבית בלי כובע וחליפה
דבר שני זה מאד משנה בודאי בחורף לגבי סוודר/מעיל וכד'
ובעיקר אם להיתקע ערב שלם עם נעלי שבת או לא
אז מה אכפת כבר לעדכן לפני

• הוסף לסימניות
כולם אמרו אותו דבר
זה משהו שמשתנה ממקרה למקרה
אם נפגשים בחוץ מקובל לבוא עם בגדי יום חול ונעלים שטוחות
ואם זה מקום סגור ביתמלון וכו כן מקובל להגיע עם בבגדי שבת
גם אם מדובר בפגישה שלישית

• הוסף לסימניות
לא אחרי הוורט???

• הוסף לסימניות
אולי בגד של חול המועד...
יום חול אבל קצת אלגנטי, מושקע יותר ומכובד..

• הוסף לסימניות
פגישה שהולכים הרבה כדאי לתכנן מראש עם העקבים (לבחורה)
אני הלכתי עם עקבים בפגישה של שעתים וכאב לי נוראאאאאאאא
הרגליים יותר מהלב.....

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מפגישה שלישית את כבר מגיעה עם בגד פחות שבתי. הוא קולט את הרמז, ופגישה הבאה שלכם הוא כבר יגיע בעצמו ספונטני ומשוחרר (חליפה של יום חול. מראה פחות רשמי וכו'...) וגם את תגיעי כבר אחרת.
אני בפגישה חמישית כבר הגעתי עם נעלי סניקרס-ספורט.
כמובן שהכל מכובד ויפה

• הוסף לסימניות
מנסיון רב של כמה מילדי, כולם ליטאים קלאסיים (מארחות תורה ועד חברון), כל מה שנאמר למעלה נכון ומדויק.
כלומר, מפגישה שלישית מקובל להפגש במקום נח יותר שיכלול הליכה וכדומה, ואז שניהם באים קלילים (לבת שלי לקח בערך שלוש שעות להשוות לעצמה מראה קליל.)
וזה לא מדויק שהבנים לא מבחינים מה בגד שבת ומה יום חול, אבל הם אכן לא מבחינים בין בגד לחול המועד לבגד לאירוסין לא חשובים.

• הוסף לסימניות
וזה לא מדויק שהבנים לא מבחינים מה בגד שבת ומה יום חול, אבל הם אכן לא מבחינים בין בגד לחול המועד לבגד לאירוסין לא חשובים.
החכמה להבדיל בין ליל שבת ראש חודש, לליל שבת מברכים...
התורה של זה יותר ארוכה מהתורה שלנו...

• הוסף לסימניות
עד היום אין לי מושג באיזו פגישה אשתי הלכה בבגדי שבת ובאיזו לא, אם בכלל.
בעלי אמר לי אחרי החתונה
נכון בפגישה שלישית ורביעית באת עם אותו בגד?
(אין קשר בין שתי הבגדים בכלל)
ואני עד היום מזועזעת ממה שהוא חשב...

• הוסף לסימניות
אבל הם אכן לא מבחינים בין בגד לחול המועד לבגד לאירוסין לא חשובים.

באותו ענין
מי שמכיר את לנגזם מהצמד לנגזם פלדמן מארה"ב
אז הוא סיפר פעם שאיזה שנה בפורים הוא החליט להתחפש לאשתו אבל לא היה לו מה ללבוש והמבין יבין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חשבתי שבעלי כל הפגישות היה עם אותו עניבה
כולן היו אותו צבע אבל דוגמא אחרת...
צריך לעשות מה שנח.
לדעתי בפגישה הבגדים זה לא העיקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה