כללי מאיירים בין זאבים - משוב לעובדים מול מאיירים

האם עבודה מול מאיירים\ות קשה ומורכבת יותר מבעלי מקצוע אחרים?

• לא, הם\ן אנשים נחמדים בסך הכל, ולא שונים מנותן שירות אחר

• ממש כן. יש להם דרך עבודה משונה ייחודית וקשה להסתדר איתם

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
שלום כולם!
אני מהפורום השכן - קהילת המאיירים העליזה.
די הרבה זמן אנחנו שם עמוק בסוגיה של יחסי עובד מעביד של מאיירים,
הבעיות, הפתרונות והמורכבויות. כל כך הרבה מלל!

רצינו לתקוף את הנושא מכיוון אחר לשם שינוי, ולשאול דווקא את כל מי שאי פעם העסיק מאייר או מאיירת:

מי עבד מול מאיירים?
מה היתה החוויה שהוא הכי זוכר מהתהליך?
מהי הבעיה שהייתם מייחלים לה שמאיירים יפתרו כשהם עובדים מולכם?
מה מאייר חייב להבין, כשניגשים אליו עם הצעה?
האם ישנם דברים שהציקו?

בקיצור - ממש היינו רוצים לקבל משוב כנה (כמובן ללא שמות) על העבודה איתנו.

מאוד מאוד נשמח אם תקדישו כמה מילים על הנושא,
ובעזרת השם זה ייעל את העבודה של כל הצדדים.

• הוסף לסימניות
שכן יקר! ברוך הבא לפורומנו הצנוע. :) תה או קפה?

בנוגע לשאלתך - אמרת כי אתם דנים ביחסי עובד מעביד של מאיירים, ופרטת בקצרה על המורכבות. ובכן... לענ"ד, אותה הבעיה בדיוק קיימת גם ביחסי עובד מעביד אצל מעצבים עצמאיים. בדיוק כמו שאדם שמעסיק מאייר מצפה לאיור מסוים ולעתים מבקש שינויים / תיקונים, כך גם אדם שמעסיק מעצב מצפה לראות עיצוב מסוים. התחומים שלנו אחרי הכל הם די חופפים, במיוחד מההיבט של לקוח מול איש מקצוע.

ב"ה עבדתי עם מאיירים, החוויה סה"כ הייתה מצוינת - ברגע שאתה יושב עם מאייר רציני ומוודא שהוא הבין את הראש שלך ואת מה שאתה רוצה להעביר בציור (שים לב שזה גם ממש חופף לעיצוב) - 80% עבודה מאחוריך.
לא אתיימר לדעת מה מאייר חייב להבין כשניגשים אליו עם הצעה, אך אני מניח שהוא צריך לבקש לראות סגנונות איור מדויקים שהלקוח מעוניין בהם, כי הפער עצום בין סגנון שהלקוח מצפה לו לסגנון שהמאייר עשוי לאייר.

הצעה קטנה - הגדר את הסקר כך שיהיה אנונימי, כך תקבל בע"ה הצבעות אובייקטיביות.
הייתי ממליץ להפנות את הסקר לבעלי מקצוע נוספים שמעסיקים מאיירים.

מקווה שכמות הסוכר הייתה בסדר, תבוא יותר!

• הוסף לסימניות
ת'אמת, לא זה ולא זה.
אני תקופה עובדת עם מאיירת, חמודה מאוד אבל עד שהיא מבינה מה בדיוק אני מדמיינת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה