מאיירים ומאיירות יקרים/ות,, תוכלו לייעץ לי?

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון רב בתחום האיור, אך עד היום עבדתי בצורה ידנית - עם העכבר, באילוס או בפוטושופ.:( (מצורפות דוגמאות לעבודות שלי).
מבחינתי הגיע הזמן לעבור לעט דיגיטלי, העניין הוא שפשוט אין לי מושג וחצי מושג עליו:
איך זה עובד,:rolleyes: איפה קונים,:rolleyes: כמה עולה,:confused: מומלצים ועוד ועוד.
אשמח אם תוכלו לכתוב פה כל מה שאתם יודעים...
תודה!!

קבצים מצורפים

• ילדה במחסן.png
    KB 400.4 · צפיות: 16
  • איור שוק.png
    KB 345.5 · צפיות: 13
  • לחם.png
    KB 268.2 · צפיות: 18
  • תעודות.png
    KB 345.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וואו
הסקיצה בתמונה השניה היא ידנית, נכון?

• הוסף לסימניות
יש פה טונות של אשכולים שדנו בנושא עד בוש. פשוט תדפדפו לזמנים עברו. יש שם המווווווון מידע ודעות.
אולי באמת יכולים מנהלי הפורום לרכז באשכול אחד את כל האשכולות שעסקו בנושא.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקוים בציור הראשון...
לדעתי לוח גרפי יקפיץ אותך עשרת מונים.
לי יש bamboo של wacom בינוני והוא מועלה בשבילי. אבל נראה לי כדאי להשקיע קצת יותר על אינטוס.
כנסי לאריג'נט. יש שם קטלוג. תתרשמי מהסגנונות והמחירים ותחזרי עם שאלות.

• הוסף לסימניות
ציורים ממש יפים!! בעכבר?..וואוו
אם נראה לך שאת תמשיכי בכיוון הזה- לכי על משהו יותר איכותי ולא על הפשוט ביותר.
אני גם התחלתי השנה ואחרי הרבה בירורים (וידעתי שגם אני הולכת להשקיע ולא לעזוב את התחום)
קניתי דרך אריג'נט לוח - אינטוס פרו 5 ,גודל מדיום- המחיר : כ-2000 ש"ח.
אבל ברור שיש פשוטים יותר ביותר זול אם תרצי לחכות עם זה ולהשקיע אחר כך אם נראה לך( הכי זול-500 )
ונ.ב.
זה היה לי מאוד קשה בהתחלה להתרגל לרעיון שמציירים על הלוח ורואים את הציור רק על המסך במחשב, במיוחד שעד עכשיו ציירתי ידני.
רק לפני חודשיים בערך התחלתי להתנסות יותר רציני אבל עדיין לא יותר מידי, כי זה עיצבן אותי לא מעט..
ב"ה עכשיו עדיין קצת קשה לי אבל אני מצליחה יותר.
אבל ככל שמתנסים יותר -מתרגלים יותר מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה