נכתב ע"י רפי רפי;2373024:המלצה שלי- בעמוד הראשי של קהילת המאיירים בפינה השמאלית יש כותרת קטנה שלאר שמים לב אליה ושמה חיפוש בפורום. עובד מעולה. מניסיון.
נכתב ע"י Sara led;2373061:מדהים, אבל גם אני שמתי לב אליה.
ואפילו-
השתמשתי בה לפני שלחצתי שלח להודעה הזו.
אבל משום מה החיפוש הגיע לאלבומים דיגיטלים.
אם הנושא כבר נילוש ונלעס כאן, אשמח שצתרף לי קישור
כמובן אם לא קשה, ואם זה לא מטריח וכ' וכו'![]()
נכתב ע"י רפי רפי;2373192:דוקא עבד לי. כתבתי המלצה ללוח גרפי. כנראה המחשב שלי מקולקל או משהו.
נכתב ע"י אבימי;2373287:וואי. מעניין לעשות ניסוי.
מי הטיפוס האובדני שיכנס לפורום צלמים וכתוב הודעה בסגנון הנל:
היי אני מאייר אבל אוהב לצלם ובזמן האחרון מתחשק לי לקנות ציוד נחמד.
יש לכם המלצות לחברה מסוימת? מכשיר מסויים? ציוד מסוים?
שיפרסם ויברח עם הוואקום על הראש. שלא יפגעו בו המוטות האלה עם המיטריות הלבנות בסוף.
בהצלחה!!![]()
נכתב ע"י רפי רפי;2373346:אין צורך בסרקזם גברת לד.
פשוט אתמול (!) הגיע מישהו עם אותה שאלה ככתבה וכלשונה.
המידע בתחום הזה אינו שתי מילים או "רגע יקר".
לוח גרפי תלוי באיכות בתקציב במטרה בגישה למקורות המכירה ועוד.
כיון שהנושא דובר בעבר רבות וכל אחד תרם מיכולותיו רצינו לזכות אותך במבט גלובלי ומועיל.
מקוים שהסתדרת.
ולא. לא הבנתי מה הקשר של הבדיחה עם הנמלים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים