כללי מאילוס' לקורל

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להדריך איך סוגרים תמונה מאילוס' לקורל.

(הבעיה שם שאפילו PNG הוא שומר כפיקסלי)

אני מתכוויין גם בגלל איך אני שומר תמונה שתהיה ראויה לשאר התוכנות אך לא תמונת פיקסלים.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לסגור קובץ באילוסטייטר כדי שתוכל לפתוח את זה בקורל, שומרים אותו כקובץ Eps.
תמונה לא ווקטורית, לא משנה באיזה סיומת תשמור אותו, הוא תמיד יישאר בנוי מפיקסלים.
אפשר להפוך תמונה, לווקטורי, גם באילוסטרייטר (בחל מגירסה 13?), ע"י Object/Live Tace,
וגם בקורל (החל מגירסה 12?) ע"י Corel Power Trace.

• הוסף לסימניות
לונתנו10
התכוונתי שתמונה וקטורית כשאני שומר ומייצא מאילוס' הוא שומר כפיקסלית.

• הוסף לסימניות
כי יש מעבר צבע/MESH.
על הראשון אתה יכול להתגבר, ועל השני לא.

• הוסף לסימניות
גם בEPS לא עוזר.
אנסח בצורה קצת חדשה
איך אני יכול ליצא מאילוס' לתמונה (לא קורל וכו', PNG רגיל) באופן שיישאר וקטורי?

דרך אגב, לא הבנתי אותך, ונתנו, בהודעה 2

• הוסף לסימניות
תעלה את הקובץ.
אשמח להסביר לך :)

• הוסף לסימניות
פשוט למדיי-

נכתב ע"י יוססיי;208699:
איך אני יכול ליצא מאילוס' לתמונה (לא קורל וכו', PNG רגיל) באופן שיישאר וקטורי?

לפי מיטב ידיעתי, PNG הוא לא פורמט וקטורי, ולכן לא יעבור כוקטורי.
והנה נפתרה הבעיה :)

• הוסף לסימניות
נכון.
אבל היות והבנתי שיוסיי לא כ"כ מבין את זה.
אמרתי לעצמי, שיעלה את הקובץ, ונשלח לו קובץ קורל. וזהו.

ולעצם העניין.
אם שמרת כEPS, וזה כתמונה בקורל, כנראה שזה אובייקט עם מעבר צבע, או אובייקט עם מילוי Mesh.
ועם מעצבר צבע אפשר להסתדר ולהעביר נכון בקורל (כווקטורי), אבל הMesh, עוד לא מצאתי דרך להעביר אותו נכון בקורל.

• הוסף לסימניות
דחוף - מאילוס' לקורל

פרסמתי כבר שאלתי פעם ת'שאלה,
אמרו לי לשמור בEPS, אך יש לי קורל תשע שממש לא מקבל כזה קובץ. וגם 12שיש לי (אני לא משתמש בו כ"כ) מעוות לי ת'צבעים.
ניסיתי דרך פוטושופ אך הקובץ לא וקטורי.
ניסיתי PDF והצבעים.......:(
יש למישהו הצעת עזרה???"

פוררררררררים שמח

---------

• הוסף לסימניות
הצבעים אולי נראים שונים על המסך, כי הפרופיל הצבע בתוכנות שונה כנראה.

אם אתה מוחק את המעברי צבע (משנה אתם לצבע בודד) וגם את הMESH אם יש, תוכל לפתוח גם קובץ AI

• הוסף לסימניות
ויתזא, שותף לפשע?
עוד יגידו שזה קשור ל10000
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה