מאין יבוא עזרי....

• הוסף לסימניות
המתוקים שלי שיתפו פעולה אז הגיע להם קולאז'......:):)

• הוסף לסימניות
איזה כיף להם!!

צבעים מעניינים ומיוחדים

• הוסף לסימניות
הכנסת את השמיים ממש מוצלח!
אני לא רואה טוב בגודל הזה כי לא נפתח לי בגדול בגלל בעיה בדפדפן, אבל יש כאן כמה תמונות שנראות טוב ממש. אולי תעלי בגדול את התמונה שהם מסתובבים לאחור ומסתכלים?

• הוסף לסימניות
הצבעים בתמונה האחרונה מהממים!!
חבל שהרגלים של הילדים חתוכות

• הוסף לסימניות
התמונה הגדולה יפה!

גם השאר יפות
הן מאוד קטנות וקשה לראות
על החיתוכים כבר העירו..

אם תרשי לי כדאי לוותר כאן על העיצוב. הוא לא מחמיא לתמונות לטעמי ולא מדבר בשפה שלהם.
אם תערכי בלי צבעים וענינים בתמונות חוץ נראה לי שיהיה יותר יפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1606883:
התמונה הגדולה יפה!

גם השאר יפות
הן מאוד קטנות וקשה לראות
על החיתוכים כבר העירו..

אם תרשי לי כדאי לוותר כאן על העיצוב. הוא לא מחמיא לתמונות לטעמי ולא מדבר בשפה שלהם.
אם תערכי בלי צבעים וענינים בתמונות חוץ נראה לי שיהיה יותר יפה..

יעל תודה על הערות וההארות....לגבי החיתוך כולם צודקים:)
העיצוב:עניין של טעם דווקא אני אהבתי
ננסה פעם הבאה שונה ונראה:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה