אופיס 365 מאיפה אני משיג שערי פתיחה וכל העיצוב לספרים תורניים?

• הוסף לסימניות
אני צריך עיצוב מלא של שערים וכדו' כדי לעצב ספר שאני מעמד
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
פונים למעצב/ת ומזמינים שרות משלים של עיצוב גרפי לעימוד הבסיסי שאתה עושה.

• הוסף לסימניות
זהו עבודתו של גרפיקאי. אם יש לך חוש לזה תוכל/י לעשות שערים בסיסיים בכוחות עצמך באמצעות וורד (גרפיקאים: אל תצעקו עלי...). אפשרות נוספת היא להשתמש בעיטורים קיימים משאטרסטוק וכדו'.

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי אפילו להשתמש בעיצובים קיימים אני רק צריך כמה עיצובים בודדים לא יותר
לאיזה מעצב בדיוק לפנות תפרטו יותר

• הוסף לסימניות
מלכות וקסברגר

• הוסף לסימניות
שאטרסטוק.
פונטייפ
חסידישפלוס

אבל הכל עולה כסף...
(ואולי אם תעשה חיפוש בפורום, תמצא גם...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל יש שם רק עמוד שער
אני צריך מקום שאפשר לקנות עיצוב מלא, דהיינו: עמוד שער מעוצב (ולא סתם תמונה של שער כמו של גמרות וכו'.. אלא עיצובים כמו של ורדיגר למי שמכיר), העמוד שאחר השער (עם פרטי המחבר וכו'), והעמודים של ההקדשות...

• הוסף לסימניות
אתה צריך לפנות לגרפיקאי שיעצב לך בדיוק מה שאתה רוצה.
בדיוק כמו שאתה עימדת את החומר ולא קנית חומר מעומד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה