מאיפה אתם בארץ?

• הוסף לסימניות
לצורך שיווק התכנית החדשה שלי אני מחפשת מידע מניקים/ות תושבי/ות הערים הבאות:

אשקלון

צפת

חיפה

קרית גת

תל אביב

ראש העין

חולון

אשמח אם תיידעו אותי על כך כאן או באישי.

תודה ויישר כח!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העזרה!

אין כאן ניקים/ות מתל אביב? מקרית גת? מצפת?

פרוג, לא שווקתם את עצמכם מספיק טוב שם... :)

• הוסף לסימניות
אני לא מאחד הערים הנ"ל
אבל מה בדיוק הדיסק, איזה קשר יש לשיחות של הרב דסלר להרב עובדיה?
מעניין מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1322302:
אני לא מאחד הערים הנ"ל
אבל מה בדיוק הדיסק, איזה קשר יש לשיחות של הרב דסלר להרב עובדיה?
מעניין מאוד

קשר עמוק, מסר עמוק עוד יותר...

שירת נשים.

• הוסף לסימניות
טוב, צריך למזג את האשכול הזה עם אשכול הסנגוריה... אני לא עומדת בקצב של הפניות והרצון לסייע! המחשב שלי איטי מאוד אז סליחה אם לא החזרתי תשובה לכולם עדיין.

ושאלה לסיום: יש כאן משהו מערד או מבאר שבע?

לפי התפוצה של התכנית אתם אמורים להבין שמדובר במשהו יוצא דופן- בעומק, במסר, באיכות, בהשקעה...

• הוסף לסימניות
מערד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה