שיתוף בתהליך מאיפה להתחיל [הסרט המלא]

• הוסף לסימניות
מדהים!
שובה לגמרי
והתאורות שלך משחקות אותה מושלם.
שאלה קטנה, סיקרן אותי לדעת- למה את לא משתמשת בכלי הדלי צבע למילוי חלקי הדמות?

• הוסף לסימניות
מדהים!
שובה לגמרי
והתאורות שלך משחקות אותה מושלם.
שאלה קטנה, סיקרן אותי לדעת- למה את לא משתמשת בכלי הדלי צבע למילוי חלקי הדמות?
כי זה השאיר לי חורים ליד הקווים, ואח"כ במהלך הצביעה החורים האלה בולטים יותר ויותר.
בזמנו לא ידעתי איך לשחק עם ההגדרות של הכלי הזה. עכשיו אני יודעת אבל נראה לי שהתרגלתי לצבוע ככה...:p

• הוסף לסימניות
כי זה השאיר לי חורים ליד הקווים, ואח"כ במהלך הצביעה החורים האלה בולטים יותר ויותר.
בזמנו לא ידעתי איך לשחק עם ההגדרות של הכלי הזה. עכשיו אני יודעת אבל נראה לי שהתרגלתי לצבוע ככה...:p
אגב. למי שכן רגיל ומפריעים לו החורים..
יש כלי חמוד בדיוק בשביל זה-
אחרי שמסיימים עוברים עם הדלי הזה-
upload_2019-8-13_10-59-20.png

דוגמים ועוברים על החללים הלבנים
אין בעיה לצאת מהקו..
ככה הוא מתפקד: (מפספס לא מעט כמו שרואים בסרטון, לכן אני לא משתמשת בו רק לפעמים...)

קבצים מצורפים

• מילוי חורים.avi
    1.6 MB · צפיות: 145
  • הוסף לסימניות
יפהפה! תהליך מרתק..
באיזה עט השתמשת לאינק? ולצביעה?

• הוסף לסימניות
לא רואים כלום באתרוג :(

• הוסף לסימניות
כנ"ל :(

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
אגב, למה כתבת 'בהשראת ישי ריבו?!'...

• הוסף לסימניות
היי למה אני לא רואה את מה ש @הגיבן העלתה פה?
לא רואה כיתוב ולא כלום, אפילו לא יודעת אם יש תמונות או אין,
לא מטושטש,
לא חסום,
כלום!
פשוט כלום!!
לא פייר, תעזרו לי פליז!

• הוסף לסימניות
היא צרפה קובץ לכל החסומות
תסתכלו די בהתחלה

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי למה אני לא רואה את מה ש @הגיבן העלתה פה?
לא רואה כיתוב ולא כלום, אפילו לא יודעת אם יש תמונות או אין,
לא מטושטש,
לא חסום,
כלום!
פשוט כלום!!
לא פייר, תעזרו לי פליז!

מצורפים שתי סרטונים תהליך מהשרת של יוטיוב.
פתוח בנטפרי. לדעתי אתרוג לא רואים יוטיוב לצערי. לא יודעת מה קורה לחסימות האחרות :(

קבצים מצורפים

• מאיפה להתחיל.jpg
    20.1 MB · צפיות: 173
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הילד חולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה