מאיפה לקנות מחשב נייד חזק ופצצתי לעבודה? תקציב עד 10,000

• הוסף לסימניות
אני מאיירת, אבל עובדת עם קבצים מאודד כבדים ותמיד פתוחות לי כמה תוכנות גרפיות במקביל
לפעמים מתעסקת גם קצת עם תלת ממד, ועורכת וידאו אבל לא זה העיקר.
אני מחפשת לפטופ תותחי עם מעבד חזק וכו', מהיר שיחזיק לי הרבה שנים.
שמעתי פעם שכדאי ללכת לטכנאי שמבין בעניין שירכיב במיוחד, אבל אולי זה רק בשביל נייחים.
אשמח להמלצות על דגם\ חנות \טכנאי שמבין מאוד? אשמח לעזרה במהירות, אני צריכה לדעת דגם תוך יומיים
כמו כן מתוצאות שעלו לי כל מיני דגמים- אשמח לשמוע אם יש כאן משהו טוב
והאם מחשב שמיועד לגיימרים גם עונה על הדרישה?

• הוסף לסימניות
לקנות משניידר מחשבים. מחירים הכי זולים והמחשב נשלח אלייך ישר מהיבואן.
לגבי דגם dell precision סוסי עבודה להרבה שנים לעבודה מהסוג שלך

• הוסף לסימניות
לקנות משניידר מחשבים. מחירים הכי זולים והמחשב נשלח אלייך ישר מהיבואן.
לגבי דגם dell precision סוסי עבודה להרבה שנים לעבודה מהסוג שלך
יש לי DELL precision 7520 כבר הרבה שנים
יש לי עכשיו הזדמנות לקנות והוא כבר נהיה איטי
השאלה אם לקנות את אותו דגם, אני לא יודעת עליו כלום, במקרה קיבלתי אותו

• הוסף לסימניות
יש לי DELL precision 7520 כבר הרבה שנים
יש לי עכשיו הזדמנות לקנות והוא כבר נהיה איטי
השאלה אם לקנות את אותו דגם, אני לא יודעת עליו כלום, במקרה קיבלתי אותו
זה הסדרה העילית של דל לעבודות האלו.
מניסיון אין שני ליכולות ואמינות שלו לעורך שנים. ובעתיד אפשר לשדרג אותו עוד במידת הצורך. עם איזה תוכנות את עובדת?

• הוסף לסימניות
חשבתם על אפל?
פעם מישהו העלה כאן מאמר מאוד משכנע על המחשבים שלהם

• הוסף לסימניות
פעם מישהו העלה כאן מאמר מאוד משכנע על המחשבים שלהם

• הוסף לסימניות
יש לי מוכר מחשבים פצצה
מחר אני יחפש את השם שלו .
הוא אמין ויודע להרכיב מעולה את המחשב לצרכים שלך .
כל מי שקנה אצלו מרוצה

• הוסף לסימניות
@אילוסטרייטורית אחת
בוקר טוב
מבחינת ביצועים לתוכנות CAD וWORKSTATION יש יתרון למעבדי nvidia quadro שניתן למצוא בdell prexision.
בכל זאת - הכרטיסים הגרפיים הטובים מהסדרה הזו עולים הון תועפות, וגם בעשרת אלפים שח תקבלי עדיין את הדגמים היחסית פשוטים יותר.
עוד נקודה שיש לציין היא שכיום נווידיה מציידת גם את הכרטיסים מסדרת RTX בדרייברים עבור תוכנות CAD, מה שמצמצם משמעותית את הפער בביצועים ביחס לכרטיסי QUADRO.
מחשבי גיימינג בהחלט יתאימו לצרכים שלך. הם נהנים מצריכת חשמל גבוהה ומערכות קירור מסיביות, מה שמאפשר לקבל ביצועים גבוהים לאין שיעור ביחס למחשב נייד רגיל.

באתר שלנו ניתן לראות 216 דמי ניידים לגיימינג וגרפיקה שזמינים כרגע במלאי, עם אספקה של יום עסקים אחד בדרך כלל לכל הארץ:

ניתן גם ליצור איתנו קשר ונשמח לסייע ולייעץ, גם ללא התחייבות לקנות אצלנו, וכן לקבלת הטבות מיוחדות במידה ותזמיני מאיתנו. הייעוץ נעשה על ידי טכנאי מחשבים מוסמך עם ניסיון רב בתחום.

אנו זמינים בטלפון 0552763764 ובווצאפ
וכן במייל sales שטרודל white-tiger.co.il
שלמה, מנהל מכירות
צוות ווייט טייגר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן לפנות אלי
ולקבל מחשב מותאם בדיוק עבורכם
לצרכים
ומותקן במקצועיות

• הוסף לסימניות
רוצים באמת מחשב איכותי עם חברה נורמלית עם שירות טוב רק KSP יש את זה בהר חוצבים בירושלים חנות מאוד גדולה זאת רשת ענקית מאוד אמינה ומעל הכל שירות מדהיםםם
אני מכירה כמה שקנו עכשיו בחנות לא מאוד עם שם ונפלו עם מחשב של DELL PERCISTION כמעט כולם היה להם בעיות והיו צריכות לקבל מחשב חדש ולעבור הרבה עוגמת נפש מניסיון לקנות רק במקומות אמינים בעלי שם
במיוחד מחשבים יקרים שצריכים להחזיק תוכנות כבדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה