מאיפה ניתן להוריד גוגל כרום הגרסה החדשה

• הוסף לסימניות
שלום

מישהו יוכל לומר לי מאיפה ניתן להוריד קובץ התקנה של גוגל כרום החדש להתקנה למחשב ללא אינטרנט?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליח להתקין את כרום מהקישור הזה וכן ניסיתי להתקין מקישורים אחרים המחשב מתחיל להתקין ובהמשך עולה חלון שיש שגיאה ואין אפשרות להתקין וכו'

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא מצליח להתקין את כרום מהקישור הזה וכן ניסיתי להתקין מקישורים אחרים המחשב מתחיל להתקין ובהמשך עולה חלון שיש שגיאה ואין אפשרות להתקין וכו'
היה לך פעם דפדפן כרום במחשב?
אם אתה יכול תעלה צילום מסך של חלון השגיאה שאתה רואה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 9.9 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
קודם כל אני מתנצל על ההקפצה של האשכול הישן הזה (וואו מלפני שנתיים)
אני פשוט תקוע בלי דפדפן כרום לאנדרואיד
אשמח אם מישהו יכול להעלות לי קובץ של גירסת הכרום האחרונה לאנדרואיד או קישור ישיר שפתוח בנטפרי
תודה רבה
מצורף קישור שחסום לי בנטפרי:
https://play.google.com/store/apps/..._medium=hc-answer&utm_campaign=help-center-mg

• הוסף לסימניות
קודם כל אני מתנצל על ההקפצה של האשכול הישן הזה (וואו מלפני שנתיים)
אני פשוט תקוע בלי דפדפן כרום לאנדרואיד
אשמח אם מישהו יכול להעלות לי קובץ של גירסת הכרום האחרונה לאנדרואיד או קישור ישיר שפתוח בנטפרי
תודה רבה
מצורף קישור שחסום לי בנטפרי:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&referrer=utm_source=help-center&utm_medium=hc-answer&utm_campaign=help-center-mg

בבקשה

https://send.magicode.me/send-file/file/758b6bbcd45dc1b48f941fc8c76d7af2eaed4ec6/view

• הוסף לסימניות
יש לי טאבלט אם נטפרי והכרום שלי לא מעודכן ועושה לי בעיות מישהו יכול לשלוח לי את הגירסה המעודכנת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר קישור להורדה של אפליקציית כרום לאנדרואיד?
אני בנטפרי ולא מצליחה להוריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה