עזרה מאיפה קונים קבצי תמונות איכותיות של המשכן וכליו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש אתר שמוכר תמונות של דברים יהודים יכול להיות שיש שם גם תמונות של המשכן (לא מצאתי את האתר הזה בחיפוש בגוגל)
אני לא בטוחה.... אנסה לברר איזה אתר זה בדיוק....

• הוסף לסימניות
אולי ב'מכון המקדש' תמצאי,
אני מכירה מישהי שקנתה מהם תמונה
(בעצם זה מוזיאון אבל יש להם מוצרים משלהם ספרים וכו')

• הוסף לסימניות
זה האתר שהתכוונתי תנסי לבדוק שם אולי משכן לא יהיה אבל כלים אחרים כן....

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק שם אולי משכן לא יהיה אבל כלים אחרים כן....
לא מצאתי שם.

• הוסף לסימניות
@כלי יקר יש משניות "המאור המבואר" שיש להם תמונות יפהפיות של כלי המשכן להבנת המשנה.
אולי תפנו אליהם ותראו מי מידל להם את הכלים?

• הוסף לסימניות
ש משניות "המאור המבואר" שיש להם תמונות יפהפיות של כלי המשכן להבנת המשנה.
אולי תפנו אליהם ותראו מי מידל להם את הכלים?
יש לך אפשרות לתת לי פרטי התקשרות?
בגוגל הוא לא מעלה לי כלום על זה
זו עזרה ממש גדולה, אני מעריכה מאד!!

• הוסף לסימניות
אם מדובר בהוצאת "המאור" זה האימייל של הרב - המנהל
orot*netvision.net.il (במקום הכוכבית שטרודל)
תוכלו לנסות להתכתב איתו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה