מידע שימושי מאירה רפאלי וביילי דויטש

• הוסף לסימניות
מי יודעת לענות לי:
כשהן מופיעות מטעם ארגון ערכים, כמה אחוזים מהערב מוקדש ליחצ"נות לארגון וכמה למופע?

עיני לא צרה חלילה בארגון המיוחד שעושה עבודת קודש.
אך אני רוצה לברר.
תודה.

• הוסף לסימניות
הרוב מוקדש לגמרי למופע. וזה מופע מאלף!!!
אבל -
הן כן עוצרות באמצע כדי להתרים לארגון, והן לא ממשיכות עד שיש להן X הוראות קבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1822052:
>מממ.. ציניות זו עוד דרך להגיד: עינייך לא צרה, אבל?<

אבל בן אדם רוצה לדעת לקראת מה הוא הולך, וזו זכותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1822064:
אבל בן אדם רוצה לדעת לקראת מה הוא הולך, וזו זכותו.

שמעתי משכנה שממש נהנתה!
ואכן באמצע עוצרים לאיסוף הוראות קבע.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1821984:
מי יודעת לענות לי:
כשהן מופיעות מטעם ארגון ערכים, כמה אחוזים מהערב מוקדש ליחצ"נות לארגון וכמה למופע?

תודה.

אחרי שראיתי והייתי, אני יכולה לומר לך שהמופע מדהים, מרגש, מצחיק וסוחט עד דמעות. הקטע של ההתרמה שהן מפסיקות באמצע ומתרימות עם ברכות ואמנים וכו'... עושה את המופע למשהו יותר מיוחד. בפרט שההתרמה נעשית בהומור ועם הרבה רגש וחום.
בקיצור ממליצה ביותר, למי שלא ראתה אותן, זה משהו שאסור לפספס!

• הוסף לסימניות
המופע שלהם מיוחד
היה ברור ליי לפני שאני הולכת שהם יעשו התרמה
כל העמותות קופת העיר בוני עולם יותר מחצי זה לעמותה
ופחות מחצי זה מתרומה
לא שאני יודעת מה הרווח שלהם
אבל אז למה כאן זה יהיה שונה
שיהנו מגיע להם ביושר

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג אותם בשביל הופעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה