- הוסף לסימניות
זה פשוט לא נכוןקשור מאד. הסיבה לבעיות השיניים בהריון היא שהעובר משתלט על מאגרי הסידן והשיניים נחלשות
זה פשוט לא נכוןקשור מאד. הסיבה לבעיות השיניים בהריון היא שהעובר משתלט על מאגרי הסידן והשיניים נחלשות
את האמת, שלא....ויצא לך לבדוק את מצב הסידן שלך?
כדאי לך מאד לבדוק אני יודעת על חמותה של אחותי שאין לה כמעט או בכלל שיניים ואמרו לה שזה מההריונות וחבל שהיא זלזלה,את האמת, שלא....![]()
קופצת על האשכול-
אני צריכה מאכלים שעשירים בחלבון, אבל לא בשרים דגים, עופות וביצים מוצרי חלב כי אני לא אוהבת.
אני לא אוכלת כמעט חלבונים ביום יום.
יש למישהו כאן רעיון?
www.agogo.co.il
?לדוג' לא ידעתי שעדיף לא לאכול בוטנים בהריון.
היה כתוב על זה שזה מאכל אלרגי וזה עלול לחדור דרך השליה משהו כזה ,?
הסבר?
אי אפשר לבדוק מאגרי סידןויצא לך לבדוק את מצב הסידן שלך?
למה לא?זה פשוט לא נכון
כי לא!למה לא?
כי לא!
יש לך רופא שיניים?
תברר איתו ממה השיניים מתפוררות מעוברים או מעששת.
יש לציין שלי אין עששת ואף פעם(עד כמה שידוע לי) לא היה לי עששת, לא נקודות שחורות ולא הצטברות של לבן כזה בשן, וזה פעם שניה שזה קורה לי ושתי הפעמים בהריון.כי לא!
יש לך רופא שיניים?
תברר איתו ממה השיניים מתפוררות מעוברים או מעששת.
במחילה, צריך לבדוק מי נתן לך את הרישיוןלא על הלחם לבדו - תזונה בהריון
המאמר מתאר את החשיבות של תזונה מאוזנת בהריון, שהיא חיונית להתפתחות תקנית של העובר. הטקסט מתמקד במספר מרכיבים תזונתיים כמו סידן, ברזל וחומצה פולית, ומציג טיפים להכנסתם לתפריט היומי.www.hadassah.org.il
אני רופאה- גילוי נאות
עששת זה לא נקודות שחורות ולא לבן כזה בשן..יש לציין שלי אין עששת ואף פעם(עד כמה שידוע לי) לא היה לי עששת, לא נקודות שחורות ולא הצטברות של לבן כזה בשן, וזה פעם שניה שזה קורה לי ושתי הפעמים בהריון.
סהכ נחמד מצידך ולא מתנשאבמחילה, צריך לבדוק מי נתן לך את הרישיון
שיניים מתפוררות מעששת, נקודה.
בתקופת ההיריון יש בעיות חניכיים והגיינית הפה שמחמירים את בעיית השיניים.
אם את רופאת שיניים אז אני לוקח את דברי בחזרה..ומחזיר אותם לרופא שיניים שלי.
וואו, חמוד לראות אנשים שמאמינים לרופא שיניים שלהםבמחילה, צריך לבדוק מי נתן לך את הרישיון
שיניים מתפוררות מעששת, נקודה.
בתקופת ההיריון יש בעיות חניכיים והגיינית הפה שמחמירים את בעיית השיניים.
אם את רופאת שיניים אז אני לוקח את דברי בחזרה..ומחזיר אותם לרופא שיניים שלי.
מיהם?יותר מלכל המומחים הגדולים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דינח, ברוך ר, CynicalExplorer ועוד 15 משתמשים18 //