כללי מאמי - מגזין שבועי לאמא החרדית

• הוסף לסימניות
ראשית, הבהרה: אשכול זה הוא פרסומי והתקבל אישור מההנהלה טרם פרסומו.

מזה תקופה ארוכה שאנו תוהים מדוע אין מיזמים לנשים חרדיות באינטרנט, כאשר זה סוד גלוי כי המגזר היחיד בקרב החרדים, שנמצא רשמית באינטרנט (בשביל עבודה כמובן!), זה הנשים החרדיות שעובדות. מדוע בעצם אף אתר לא פונה אליהן?

חשבנו על כך רבות בשנה האחרונה, עד שלפני חודש הבשיל אצלנו באופן סופי הרעיון, אם כבר לעשות משהו לנשים, כדאי שזה יהיה מגזין שבועי שישלח בדואר האלקטרוני. אתר לנשים לא יביא מספיק תוצאות אפקטיביות, אך ניוזלטר שבועי עם מדורים קצרים ואיכותיים, בהחלט יכול להיות מעניין ולגרום לנשים להירשם אליו. בתחילת שבוע שעבר הפצנו את הגליון הראשון, הדבר עבר מפה לאוזן ולא האמנו שהתגובות תהיינה רבות וחיוביות כל כך.

מבדיקה שערכנו, בפרוג ישנו את הריכוז הגבוה ביותר של נשים חרדיות, שהמגזין הזה יכול לעניין אותן. לכן ראינו לנכון לפרסם כאן את "מאמי" ולשמוע את דעתכן על העיצוב / התוכן וכו' כדי שנוכל להוביל את זה למקום הנכון עם המידע המעניין ביותר.

למעוניינות ניתן להירשם בכתובת:
www.mami.co.il

• הוסף לסימניות
לידיעתכן האתר חסום ברימון. (לא זוכרת כרגע את שם רמת החסימה. אולי מוגן בריבוע - לא בטוחה) - כדאי לכן לבדוק למה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;389301:
לידיעתכן האתר חסום ברימון. (לא זוכרת כרגע את שם רמת החסימה. אולי מוגן בריבוע - לא בטוחה) - כדאי לכן לבדוק למה.
אני באמת לא מבינה למה האתר חסום לך!
נכנסתי.. ואין שם שום דבר מיוחד..
תיאור הניוזילטר (שדווקא נראה נורא נחמד!), כתובת להשארת דוא"ל כדי לקבל אותו למייל, כתובת ליצור קשר, ו-זהו.
כדאי לך לבדוק עם רימון למה זה חסום..

• הוסף לסימניות
במילה אחת, תלמדו מ"פרוג" איך עושים ניוזלטר מעניין ומגרה...

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להשקיע יותר בעיצוב. נכנסתי לגליון הראשון, וממש לא משך אותי לקרוא.

• הוסף לסימניות
דיברתי על הניוזלטר מבית פרוג, שלדאבוננו חדל להופיע. כדאי היה אם מאמי הייתה שוזפת עינה בניוזלטר ההוא, לפחות בשביל להציף רף טיפ טיפה יותר גבוה.

בשתי מילים, העיצוב של מאמי, לא ממש מאמי...

קאפיש?

• הוסף לסימניות
יש עוד אתר נחמד בשם מאמאלה
mamale.org.il
מזה, תחרות?

• הוסף לסימניות
אוף, למה אתם לא יכולים להגיב בצורה קצת יותר עדינה.?!
קודם כל, כל הכבוד על היזמה הברוכה,
העיצוב נראה נחמד, אבל הוא קצת עדין מדי, צריך קצת יותר חיות.
ולגבי התוכן- אולי באמת תראו את האתר של mamale שהעלו כאן, יותר דברים שיוכלו לגרות את העין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;389678:
אוף, למה אתם לא יכולים להגיב בצורה קצת יותר עדינה.?!
קודם כל, כל הכבוד על היזמה הברוכה,
העיצוב נראה נחמד, אבל הוא קצת עדין מדי, צריך קצת יותר חיות.
ולגבי התוכן- אולי באמת תראו את האתר של mamale שהעלו כאן, יותר דברים שיוכלו לגרות את העין.
בהצלחה

מצטרפת

• הוסף לסימניות
חסום בנתיב :(

• הוסף לסימניות
לכל מי שחסום לו,
מצורף המינסייט והמגזין הראשון..

קבצים מצורפים

• מאמי-מינסייט.pdf
    KB 717.6 · צפיות: 39
  • mami001.jpg
    KB 797.9 · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה, עיצוב משעמם למדי, אפילו שאני חובבת קריאה לא משך אותי לקרוא.

• הוסף לסימניות
באמת שלא נעים לי לומר,
(וגם לא הייתי אומרת אלמלא העלו פה את האשכול הפירסומי הזה)
אבל על כוס קפה
אני לא אוהבת
להנאתי
לקרוא על תולעים!

• הוסף לסימניות
אין מיזמי אינטרנט לנשים? למה הכוונה???

את האתר "מאמאל'ה" כמעט ולא ראיתי, כך שאין לי למה להשוות אותו. האתר "מאמי"? חבל, אבל כרגע אין לי שום סיבה לבקש מנתיב שיפתחו לי אותו. ראיתי את הניוזלטר, לחלוטין לא מושך לקריאה לעת עתה.

הפוטנציאל קיים. הדרך שבה משתמשים כרגע, עלולה לגרום לבזבוזה המוחלט, להרכבה של מתחרים על הגל ואלו יגרפו את כל הקופה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה לפחות 2 אתרים של נשים מומלץ ביותר..

"אשירה" מבית שורשיםו לעניות דעתי גם ל"לב הדברים" יש עכשיו אתר חדש לנשים...

• הוסף לסימניות
הרעיון והיוזמה יפה מאד,
הבעיה הראשונה כאן מתחילה עם הצבעים, מכאן והלאה הדרך קצרה יותר.
(וכמובן תמיד אפשר להשקיע עוד קצת בעיצוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סלוגרף;389977:
"אשירה" מבית שורשיםו לעניות דעתי גם ל"לב הדברים" יש עכשיו אתר חדש לנשים...
באמת מומלץ מאד, השיעורים שם מיוחדים, (בפרט ימימה מזרחי :D)
http://www.ashira.co.il

• הוסף לסימניות
בלי שום קשר לאשכול נדמה לי שהשיעורים של אשירה בתשלום, כדאי לברר.
(ואגב, אין כמו ימימה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה