דרוש מידע מאמן קארטה וכד'

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מאמן קארטה או נינג'יטסו וכד' בבני ברק בהפרדה?

• הוסף לסימניות
תודה, הסתכלתי שם...
אשמח לשמוע ממישהו שהיה אצל מורה מומלץ.

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום רב!!!
אימוני קונג פו וו-ווי (wu-wi) בפתח תקוה (על ציר ז'בוטינסקי, 8 דקות מבני ברק)
קבוצה לגברים בלבד (חרדים ומסורתיים חזקים)
שיטה מדהימה ומתפתחת, מורים סבלניים, ובעיקר - אין תפיסות מקובעות, כללים מסורתיים וכדומה. אתה מבין בדיוק את מה שאתה עושה.
מיועד לגילאי 16 +
קישור - קונג פו וו ווי התנועה הספונטנית

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אשמח לשמוע על עוד בכיוון הקארטה

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוון להיות עקשן חלילה, ואני לא מקבל על זה כסף,
אבל מניסיון - לדעתי תשקול ברצינות את הקונג פו וו ווי. פגשתי שם בוגרים של קראטה (חבר אישי, התאמן למעלה משנתיים), קיקבוקסינג, אגרוף תאילנדי ועוד ועוד.... המקום הזה הוא רמה אחת מעל.
ועוד ענין, עצם זה שאין שם יותר מדי מסורות מקל על חרדי מאמין להשתלב בשיטה לעומק.
"המלחמה שלנו היא מול עצמנו, להוציא את הטוב ביותר מעצמנו. מי שחזק יותר במלחמה שלו מול עצמו, ינצח במלחמה מול היריב"
לו-סי (תואר), וו ווי קונג פו.

• הוסף לסימניות
משפט חזק ואמיתי

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מאמן קארטה או נינג'יטסו וכד' בבני ברק בהפרדה?
לבחורים או למבוגרים?
לבחורים אני מכיר את מישל צרפתי הוא אני חושב דאן 4 מורה מוסמך והוא מומלץ מאוד
תשאל אותו פרטים אולי הוא לעוד גילאים
0548404801

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה