דרוש מידע מאמרים שממתינים

• הוסף לסימניות
@הדוויג שמעתי שאתה מהאחראיים אולי בבקשה אפשר לשאול מה קורה עם המאמר שכתבתי זה יעלה ???

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהו עם ניסיון בנושא <???

• הוסף לסימניות
@הדוויג באמת תודה אבל המאמר השני שעבדתי שעות נעלם אולי תעזור לי דחוף כי אני מת מפחד

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת למה ?? רק אם אפשר

• הוסף לסימניות
אוקי בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
@הדוויג
שלום וברכה
יש לי 2 מאמרים שמחכים לפירסום.
האם אפשר לדעת צפי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@הדוויג יקירינו עם ישראל צריך אותך במשרה מלאה של בדיקות מאמרים ונתינת תשובות אני כרגע אין לי משהו שמחכה אבל בקרוב יהיה

• הוסף לסימניות
@הדוויג או @הכלבויניק או @פרוגמטי אני לא יודע למי זה קשור אבל איך ניתנת האפשרות לכתוב בחדשות ?
[בבטחוני בפוליטיקה וכולי]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

דרוש מידע כתיבת מאמר
@הכלבויניק כבודו יודע כמה זמן לוקח למאמר להתפרסם.
כתבתי מאמר לפני שבוע, ועדיין מופיע לי שמחכה לאישור, ומופיע לי שלוקח עד יום?
  • וואו!
Reactions: רק שמחה :)1 //
5 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה