יש לי מאמר שמחכה מטו בשבט, מישהו יודע מי אחראי על כך?
eco care משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום 19/2/26 הוסף לסימניות #1 יש לי מאמר שמחכה מטו בשבט, מישהו יודע מי אחראי על כך?
eco care משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום 19/2/26 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י תמרוז: תסתכל כאן. לחצ/י כדי להרחיב... שם מובא כל המאמרים שלא אושרו, אני שאלתי על מאמר שמחכה לאישור
נכתב ע"י תמרוז: תסתכל כאן. לחצ/י כדי להרחיב... שם מובא כל המאמרים שלא אושרו, אני שאלתי על מאמר שמחכה לאישור
ת תמרוז משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית 19/2/26 הוסף לסימניות #4 זה יכול להסביר למה עדיין המאמר לא אושר. וכן, זה מגלה מי מנהל המאמרים.
eco care משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום 20/2/26 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י תמרוז: זה יכול להסביר למה עדיין המאמר לא אושר. וכן, זה מגלה מי מנהל המאמרים. לחצ/י כדי להרחיב... אין שם בינה מלאכותית
נכתב ע"י תמרוז: זה יכול להסביר למה עדיין המאמר לא אושר. וכן, זה מגלה מי מנהל המאמרים. לחצ/י כדי להרחיב... אין שם בינה מלאכותית
B byy תכנון ועיצוב פנים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים 20/2/26 הוסף לסימניות #6 תנסו להכניס מחדש.
eco care משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום 3/3/26 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י eco care: יש לי מאמר שמחכה מטו בשבט, מישהו יודע מי אחראי על כך? לחצ/י כדי להרחיב... אולי @מרשמלו או @מנהל יוכלו לעזור
נכתב ע"י eco care: יש לי מאמר שמחכה מטו בשבט, מישהו יודע מי אחראי על כך? לחצ/י כדי להרחיב... אולי @מרשמלו או @מנהל יוכלו לעזור