מאמר על זלדה ומשוררות בימינו- יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני כותבת בין השאר כתבות בעלון 'בקרוב אליך' לאחרונה קבלתי משימה לכתוב על זלדה. המפגש עם דמותה היה עמוק משמח ומטלטל. זלדה היתה דמות מרשימה אמונית שלא מוותרת על קוצו של יוד ומשוררת בהווית חייה. זה עורר אותי מבפנים והעלה לי מבפנוכו את הווית המשוררת שבי. האם יש בעולמינו איזה מקום שבו אפשר לפרסם שירה? האם יש קבוצה של משוררות על טהרת היהדות? זה סוג של כישרון שצריכים אותו?
אשמח לשמוע תגובות
האמת שאם יש משהו של גברים בנושא אשמח לשמוע עבור בעלי

• הוסף לסימניות
זלדה מצאה לה במה בעיקר בעיתונים חופשיים וזו סיבה אחת שדמותה שנויה במחלוקת
למנוע אי הבנה- אני מעדת מעריצי הספר הקטן הכחול ממנו הקראתי באוזני בני הבית שירים בלילות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני כותבת בין השאר כתבות בעלון 'בקרוב אליך' לאחרונה קבלתי משימה לכתוב על זלדה. המפגש עם דמותה היה עמוק משמח ומטלטל. זלדה היתה דמות מרשימה אמונית שלא מוותרת על קוצו של יוד ומשוררת בהווית חייה. זה עורר אותי מבפנים והעלה לי מבפנוכו את הווית המשוררת שבי. האם יש בעולמינו איזה מקום שבו אפשר לפרסם שירה? האם יש קבוצה של משוררות על טהרת היהדות? זה סוג של כישרון שצריכים אותו?
אשמח לשמוע תגובות
האמת שאם יש משהו של גברים בנושא אשמח לשמוע עבור בעלי
דבורי רנד פרסמה כתבה בנושא במגזין בתוך המשפחה וציינה קבוצה של משוררות המפרסמת עלון.
@dvory יקרה תוכלי לסייע?

• הוסף לסימניות
יש את כתב העת "יחידה"
‏‪<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬‏
זה המייל שלהם.

• הוסף לסימניות
יישר כח על התגובות תודה כולם! מבררת על הענין. אני אשמח לשמוע גם מדבורי על אותה קבוצת נשים.
מה לגבי קבוצת של גברים יש דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה