מאמר שכתבתי - איך ליצור custom hook בריאקט

• הוסף לסימניות
תודה לך! מרתק ממש!

פעם אחת בלבד יצא לי להשתמש בcustom hook
כדי לנהל media player.

(ועוד פעם אחת התבקשתי, אבל זה שייך לאשכול הראיונות ההזויים.
במהלך ראיון נתבקשתי לשתף מסך, לכתוב להם בזמן אמת custom hook, בלי לפתוח דוקיומנטציה או להעזר בגוגל בכלל.
עד היום אני מתחרטת שניסיתי לעשות את זה ולא עצרתי באסרטיביות ואמרתי שהבקשה לא מקובלת עלי ואני מעוניינת לסיים את הראיון)

• הוסף לסימניות
ולא עצרתי באסרטיביות ואמרתי שהבקשה לא מקובלת עלי ואני מעוניינת לסיים את הראיון
למה ״לא מקובלת״ ולמה ״לסיים״?
אפשר פשוט להגיד שלא התנסית בזה מספיק, ואת לא יכולה בלי גוגל. מוזר מאוד שהיו פוסלים על זה.

• הוסף לסימניות
למה ״לא מקובלת״ ולמה ״לסיים״?
אפשר פשוט להגיד שלא התנסית בזה מספיק, ואת לא יכולה בלי גוגל. מוזר מאוד שהיו פוסלים על זה.
ניסיתי להגיד שזו לא משימה שהגיוני לעשות אותה בלי גוגל כלל
(שוב, אני ספציפית התנסיתי בזה, אבל זה לא הפיצ׳ר הכי נפוץ בעולם.)
אבל היתה התעקשות מצידם שזה הפורמט הנדרש.
כיון שבאותה נקודת זמן היו לי 2 הצעות אחרות שהמתינו לתשובתי, אני חושבת שהיה חכם אם הייתי מסרבת ואומרת שזה לא תקין מבחינתי.
אבל בואו לא נסיט את האשכול.

• הוסף לסימניות
ואוו,
ממש אהבתי..
דווקא יוצא לי די הרבה להשתמש בזה..
ממש נח והקוד יוצא ממש ברור ומקל עלי כמפתחת
ועל מפתחים אחרים לקרא את הקוד

• הוסף לסימניות
אבל איפה המאמר?

• הוסף לסימניות
באיזה פורום כתבת אותו כי אני רואה שאין לי גישה אליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה