מאנשים שמבינים...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם בעיניין
אני רוצה לקנות דרך ebay
מטריות, רפלקטורים, מרכך פלאש, מתאמי חצובה, משדר ועוד כל מיני אביזרים כאלה,
הבדלי המחירים ממש משמעותיים בהשוואה לארץ
מה דעתכם? אשמח לשמוע ממי שמבין.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;911802:
אני רוצה לקנות דרך ebay
תודה.

זה מה שמעסיק אותך עכשיו במקום לחשוב על רעיון לאתגר???:eek:

ברכות על המקום הראשון....

• הוסף לסימניות
לגבי מטריות . רפלקטורים. מרכך פלאש. וכו' את יכולה להיות לגמרי רגועה. הם מצורים שהאיכות שלהם היא מידת חוזקם כל השאר לא חשוב. מנסיון!

לגבי מתאם חצובה וכו' עדיף משהו טוב כי הם נהרסים מאד מהר!

משדרים . תדברי עם מאיר MPHOTO הוא קנה משהו ממש מצויין. מאד ממולץ. סתם ככה הוא מאד מבין בענייני איביי.!!

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי זה MPHOTO?

איביי הוא שוק ענק, יש בו מוצרים איכותיים יותר ופחות, צריך להכיר קצת את המערכת כדי לזהות את המוכרים האמינים והמוצרים האיכותיים.

כפי שכתב ידידי המנהל הנכבד מיסטר מיכאל, מוצרים פשוטים כמו מטריות סופטבוקס וכו׳ שאין בהם מורכבות טכנולוגית מאוד מומלץ לקנות באיביי, המחירים בארץ די שערורייתיים (מישהו קנה בארץ מרכך פשוט לפלאש קטן? בארץ הוא עולה 50-85 ₪, באיביי 5 ₪ כולל משלוח.. ויש דוגמאות רבות נוספות)
במאמר מוסגר - גם מוצרים פשוטים מתחלקים לכמה רמות, מטריה שעולה באיביי 35 ₪ תהיה ברוב המקרים פחות איכותית ממטריה של וילנסקי ב130 ₪ אבל הפער לא פרופורציונלי לפער המחיר, רחוק מזה.

משדרים - יש פשוטים בעלות של כמה עשרות שקלים ליחידה, מומלצים למי שרוצה לשחק עם תאורה ללא מחויבות מקצועית, ויש איכותיים יותר בעלות שמטפסת עד מאות לא מעטות של שקלים ליחידה.

מתאמי חצובה - יש רבים, חלקם מתוכננים גרוע למדי, אחרים מתפרקים לאחר שימוש לא רב, חשוב להתאים מתאם לאופי השימוש וסוג הציוד שיורכב עליו, בגדול - מתאמים טובים לפלאש קטן עולים בסביבות 10-15$.

אני קונה גם פלאשים גדולים מחו״ל ועוד ציוד רב ומגוון. זהירות, זה ממכר!

מה שחשוב בעיקר הוא לשים לב לציון של המוכר, אני לא מתעסק עם מוכרים שיש להם פחות מ99% (לא להתבלבל, באיביי ציון 97% למשל הוא ציון גרוע מאוד, משום שבמצב כזה המוכר סוגר את חנותו הוירטואלית ופותח חנות חדשה.. מה שמוביל אותי לסעיף הבא: )
לשים לב לכמות הפידבקים, אינו דומה ציון 99.9 של 500 פידבקים לציון 99.5 של 50000 פידבקים.
יש לוודא היטב שהמוכר אכן שולח לישראל, לפעמים יש בזה אי הבנות שגורמות לקונה לרכוש מוצר שאינו יכול לקבל ואם הוא לא משלם - איביי מפעילה עליו סנקציות. כדאי לוודא זאת בדף המוצר עצמו (ולא לסמוך על הסינון האוטומטי) תחת לשונית פרטי המשלוח.

יש לשים לב היטב לפרטי המוצר, הגודל הפיזי המדויק, המשקל, מה כלול ומה לא וכו׳ התמונה במקרים רבים מבלבלת.

זמן לא מוכרים באיביי, אז אני חייב ללכת לישון עכשיו. אם יש שאלות אשמח לסייע.

• הוסף לסימניות
אם יש מקום ששם מוכרים זמן "אולי בארץ?" ידעו אותי דחוף ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;911834:
מי זה MPHOTO?

איביי הוא שוק ענק, יש בו מוצרים איכותיים יותר ופחות, צריך להכיר קצת את המערכת כדי לזהות את המוכרים האמינים והמוצרים האיכותיים.

כפי שכתב ידידי המנהל הנכבד מיסטר מיכאל, מוצרים פשוטים כמו מטריות סופטבוקס וכו׳ שאין בהם מורכבות טכנולוגית מאוד מומלץ לקנות באיביי, המחירים בארץ די שערורייתיים (מישהו קנה בארץ מרכך פשוט לפלאש קטן? בארץ הוא עולה 50-85 ₪, באיביי 5 ₪ כולל משלוח.. ויש דוגמאות רבות נוספות)
במאמר מוסגר - גם מוצרים פשוטים מתחלקים לכמה רמות, מטריה שעולה באיביי 35 ₪ תהיה ברוב המקרים פחות איכותית ממטריה של וילנסקי ב130 ₪ אבל הפער לא פרופורציונלי לפער המחיר, רחוק מזה.

משדרים - יש פשוטים בעלות של כמה עשרות שקלים ליחידה, מומלצים למי שרוצה לשחק עם תאורה ללא מחויבות מקצועית, ויש איכותיים יותר בעלות שמטפסת עד מאות לא מעטות של שקלים ליחידה.

מתאמי חצובה - יש רבים, חלקם מתוכננים גרוע למדי, אחרים מתפרקים לאחר שימוש לא רב, חשוב להתאים מתאם לאופי השימוש וסוג הציוד שיורכב עליו, בגדול - מתאמים טובים לפלאש קטן עולים בסביבות 10-15$.

אני קונה גם פלאשים גדולים מחו״ל ועוד ציוד רב ומגוון. זהירות, זה ממכר!

מה שחשוב בעיקר הוא לשים לב לציון של המוכר, אני לא מתעסק עם מוכרים שיש להם פחות מ99% (לא להתבלבל, באיביי ציון 97% למשל הוא ציון גרוע מאוד, משום שבמצב כזה המוכר סוגר את חנותו הוירטואלית ופותח חנות חדשה.. מה שמוביל אותי לסעיף הבא: )
לשים לב לכמות הפידבקים, אינו דומה ציון 99.9 של 500 פידבקים לציון 99.5 של 50000 פידבקים.
יש לוודא היטב שהמוכר אכן שולח לישראל, לפעמים יש בזה אי הבנות שגורמות לקונה לרכוש מוצר שאינו יכול לקבל ואם הוא לא משלם - איביי מפעילה עליו סנקציות. כדאי לוודא זאת בדף המוצר עצמו (ולא לסמוך על הסינון האוטומטי) תחת לשונית פרטי המשלוח.

יש לשים לב היטב לפרטי המוצר, הגודל הפיזי המדויק, המשקל, מה כלול ומה לא וכו׳ התמונה במקרים רבים מבלבלת.

זמן לא מוכרים באיביי, אז אני חייב ללכת לישון עכשיו. אם יש שאלות אשמח לסייע.

בעניין מתאמי פלאשים : מאיר MSSSSSPHOTO הוא מקצוען אבל אל תחכי שהוא ישלח לך איזה לינק זה יקח כמה שנים... או לפחות עד שאני יצא איתו לצלם ( זה גרוע יותר מכמה שנים...)!!
בעניין המטריות אני חולק עליך. חוץ מאולי מעט חוזק שוילנסקי נותן הוא לא משהו בכהוא זה את צורת פיזור האור או צבעו של האור!!

לגבי משדרים קטנים וכו' : כדאי לך להתעניין בפורום כי אני בטוח שיש המון ( כמוני למשל ) שכבר קנו עוד סטים של ציוד ורוצים להתפטר מהישנים! .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;911844:
בעניין מתאמי פלאשים : מאיר MSSSSSPHOTO הוא מקצוען אבל אל תחכי שהוא ישלח לך איזה לינק זה יקח כמה שנים... או לפחות עד שאני יצא איתו לצלם ( זה גרוע יותר מכמה שנים...)!!
בעניין המטריות אני חולק עליך. חוץ מאולי מעט חוזק שוילנסקי נותן הוא לא משהו בכהוא זה את צורת פיזור האור או צבעו של האור!!

לגבי משדרים קטנים וכו' : כדאי לך להתעניין בפורום כי אני בטוח שיש המון ( כמוני למשל ) שכבר קנו עוד סטים של ציוד ורוצים להתפטר מהישנים! .

בעניין הלינקים, צריך לשאול את ההנהלה.. אולי נפתח פה פינה שתסקר פריטים מעניינים ומומלצים מאיביי וכדו׳

לגבי מטריות - אני דיברתי גם על איכות הבניה הפיזית של המטריה, אבל גם האור קצת שונה, מטריות איביי מתאפיינות בבד דקיק יחסית שמעביר כמות גדולה יותר של אור על חשבון פיזור האור.

בהחלט צודק לגבי משדרים יד שניה, גם אני פרסמתי סט רדיו חדש באריזה למכירה (לפני שגם אותו תיקח לי, מיכאל..)..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;911802:
אני רוצה לקנות דרך ebay
תודה.

את כל הדברים שכתבת אני קונה באופן קבוע באיביי.

• הוסף לסימניות
אוקיי... הבנתי
ומה בנוגע לפלאש YN560 לשימוש בתוך סטודיו לאיזור הרקע
ומשדר למצלמה (קנון) yongnuo rf- 600 tx
תודה רבה לכולם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;911923:
אוקיי... הבנתי
תודה רבה לכולם...

מה השאלה?

הפלאש מצויין, רק תבדקי אם הוא מתאים לצרכייך, לא כדאי לאמץ אותו ברצף של צילומים בעוצמה גבוהה.

המשדר שהזכרת חביב בהחלט, אמינות סבירה אך לא מהמעולים, שימי לב שאין לו הברגה וגם לא חיבור סינק, צריך לחבר אותו להוט שו של המצלמה ולקבע עם סרט דביק או משהו.. או לחבר כבל סינק לקוביית הוט שו עצמאית ולחבר אליה את המשדר. בהנחה ויש לך יציאת סינק במצלמה.

• הוסף לסימניות
לא אוהב את הרדיו הזה ואת הפלאש הזה.

• הוסף לסימניות
באמת אם משהו יודע על משדר מקלט טוב אשמח לשמוע
קניתי על בטריות וזה צעצוע שאין כדוגמתו
חזרתי לישן שלי שאין לי מושג מאיפה ואיזה הוא אחרי 10 שנים של ים של עבודה
הוא עובד אך לפעמים כבר לא עובד :):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;912475:
באמת אם משהו יודע על משדר מקלט טוב אשמח לשמוע
קניתי על בטריות וזה צעצוע שאין כדוגמתו
חזרתי לישן שלי שאין לי מושג מאיפה ואיזה הוא אחרי 10 שנים של ים של עבודה
הוא עובד אך לפעמים כבר לא עובד :):)

כמה את מוכנה להשקיע?

אני עובד עם הfottix
מאוד אמינים, בנויים היטב ולא מחסלים סוללות
מגיעים עם כל הכבלים הדרושים

שימי לב שיש דגמים שונים לניקון ולקאנון

• הוסף לסימניות
אני כרגע עם Phottix streto ll
מרוצה בהחלט, אם כי גם בו יש מה לשפר..

הדגם הזה עולה כ240 ש"ח ליחידה, והוא לא נמכר בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;912562:
אני כרגע עם Phottix streto ll
מרוצה בהחלט, אם כי גם בו יש מה לשפר..

הדגם הזה עולה כ240 ש"ח ליחידה, והוא לא נמכר בארץ.
Phottix StrAto

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;912567:
גם אצלך הלינק הזה לא מכיל כפתור רכישה? אם הוא מכיל, תוכל לסמן לי אותו בצילום מסך?
בכל פעם שאני רוצה לקנות מהם משהו - אני נזכרת בעצבנות קלה שהאתר הרגיל שלהם לא מכיל אפשרות רכישה, ואני צריכה להיכנס לאתר הזהה אבל עם המילה store:
www.phottixstore.com

ומערכת החיפוש שלהם בלינק של הסטור לא מוצאת לי את הרדיו, אני צריכה להיעזר בגוגל בשביל זה.
הנה:
http://www.phottixstore.com/store/phottix-strato-ii-multi.html

• הוסף לסימניות
ענת

לפני כל רכישה את צריכה לחשוב עם עצמך למה את מייעדת את הציוד
לצילום בסטודיו פחות חשובה איכות הבניה והטווח של המשדרים
וגם בפלאשים אפשר קצת לחפף, הם לא צריכים להיות בנויים כמו טנק.

לצלמי אירועים מאוד חשובים נתונים שלך כצלמת סטודיו בכלל לא רלוונטים

הphottix מאוד טובים ואמינים
אין צורך לקנות את הדור השלישי או מעבר לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;911923:
אוקיי... הבנתי
תודה רבה לכולם...
יש ברשותי זוג משדרים חדשים כאלה מדגם 603 של קנון
ואני משתמש בניקון... אם אתה צריך.
היתרון של הדגם הזה הוא שכל אחד הוא משדר ומקלט ביחד ובא עם חיבור מלמעלה ומלמטה http://flashraw.com/wp/wp-content/uploads/2011/01/yongnuo-rf-603-03.jpg
אני גם מחפש לקנות משדרים טובים לאירועים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה