כללי מאסטרים שונים וכותרת שווה?! כמה שאלות חשובות

• הוסף לסימניות
יש לי מס' שאלות באינדיזיין, אשמח אם תעזרו לי:
1. יש כזה דבר שיהיו 3 מאסטרים שונים (למודעות בגדלים שונים) אבל ששם המגזין שנמצא למטה יחול על שלושתם, בלי שאעתיק אותו ידנית?

2. באמצע העימוד נאלצתי להגדיל את כל הקובץ מa5 לa4. יש דבר כזה אוטומט שהמלל והתמונות יתאימו את עצמם לגודל החדש?

3. בסגירה לפידיאף הוא כותב שהטקסט חורג במאסטרים בדווקא, ואני לא רואה שהוא חורג בכלל. מה זה אמור להיות?

תודה רבה רבה לכל העונים והמסייעים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לענות לי? בבקשה זה חשוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2131367:
יש לי מס' שאלות באינדיזיין, אשמח אם תעזרו לי:
1. יש כזה דבר שיהיו 3 מאסטרים שונים (למודעות בגדלים שונים) אבל ששם המגזין שנמצא למטה יחול על שלושתם, בלי שאעתיק אותו ידנית?

2. באמצע העימוד נאלצתי להגדיל את כל הקובץ מa5 לa4. יש דבר כזה אוטומט שהמלל והתמונות יתאימו את עצמם לגודל החדש?

3. בסגירה לפידיאף הוא כותב שהטקסט חורג במאסטרים בדווקא, ואני לא רואה שהוא חורג בכלל. מה זה אמור להיות?

תודה רבה רבה לכל העונים והמסייעים
1. כן, ניתן לבסס מאסטרים זה על זה. צור ראשי, ועליו בסס אחרים.
2. יש משהו בשם התאמת פריסה. לא יודע כמה הוא שמיש. יש גם סקריפט לר' אריאל וולדן.
מ"מ בדרך כלל במצב כזה הייתי ממשיך לעמד רגיל בA5 ואז בייצוא סוגר לA4. זה בסה"כ הגדלה בפרופורציה.

3. חפש תיבה עם סימן אדום של טקסט עודף.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
רק לא הבנתי איך מבצעים את זה? ראשי ואחרים שמתבססים עליו (והתוכנה באנגלית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2131414:
תודה רבה
רק לא הבנתי איך מבצעים את זה? ראשי ואחרים שמתבססים עליו (והתוכנה באנגלית)

ראה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 9.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אבל הוא מתבסס על כל המאסטר, אני רוצה רק חלק ממנו! כנראה רק ידנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2131442:
אבל הוא מתבסס על כל המאסטר, אני רוצה רק חלק ממנו! כנראה רק ידנית?

צור מאסטר ראשי שיכיל רק כותרת.
כעת בסס עליו 3 מאסטרים שונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;2131471:
צור מאסטר ראשי שיכיל רק כותרת.
כעת בסס עליו 3 מאסטרים שונים

כ"כ פשוט. איך לא חשבתי על זה?! תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה