כללי מאסטרפונט - איזה פונטים כדאי?

• הוסף לסימניות
שלום,
מטעם העבודה המנהל שלי קנה 100 משקלים ממאסטרפונט. הבחירה של 'איזה פונטים כדאי' תלויה בי,
אני לא מכירה פונטים של מאסטרפונט בכלל ולפי מה שראיתי באתר יש יותר מידי,
אז צריכה את עזרתם ביעוץ.

איזה פונטים כדאי לרכוש?

לפי נושאים: טקסט לכותרות, טקסט כתב יד, אות טקסט לספרים/מגזינים, דקורטייבים/חופשיים וכו'
כל דעה תעזור לי מאוד!
תודה מראש

(ואם יש דבר כזה גם פונטים חינמיים בעברית איפה שהוא אשמח לקבל מידע בנושא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2092990:
שלום,
מטעם העבודה המנהל שלי קנה 100 משקלים ממאסטרפונט. הבחירה של 'איזה פונטים כדאי' תלויה בי,
אני לא מכירה פונטים של מאסטרפונט בכלל ולפי מה שראיתי באתר יש יותר מידי,
אז צריכה את עזרתם ביעוץ.

איזה פונטים כדאי לרכוש?

לפי נושאים: טקסט לכותרות, טקסט כתב יד, אות טקסט לספרים/מגזינים, דקורטייבים/חופשיים וכו'
כל דעה תעזור לי מאוד!
תודה מראש

(ואם יש דבר כזה גם פונטים חינמיים בעברית איפה שהוא אשמח לקבל מידע בנושא)

המון סוגי נרקיסים.
קורן. תנך וסידור.
שוקן אולי
חבצלת.
רוזנברג יש כמה סוגים יפים.
כמה פונטי כתב אולי.
הרצל, מקרא וכדומה, אם זה מתאים לכם הסגנון. אני אהבתי את "חמץ".

כדאי לעבור על הקטלוג המודפס ולבחור
גם הרבה תלוי בשאלה כמה פונטים אחרים כבר יש לכם ואילו סוגים...

• הוסף לסימניות
נרקיס ורוזנברג- חובה!!!

כמו כן במידה והעסק אצליכם פונה למגזר מסויים יש להתאים את הכתבים לפי קהל יעד זה.
אם זה עימוד ספרי קודש צריך כתבי מקורות שבהם מאסטרפונט מצויינים.

כתבים חדשניים ומיושרים בצורה מעולה זה בד"כ פונטביט אך יש כמה וכמה של מאסטרפונט.

צריך לדעת את קהל היעד שלכם.
שווה מאד כרגע לקנות רק מספר מסויים החשוב ביותר כגון של נרקיס ורוזנברג.
וכל השאר להתאים במשך הזמן שנקצב לכם מן החברה ולא לבזבז את כל הכתבים עכשיו.
כדי שתוכלו להכיר ולדעת מה הלקוח מעוניין.
ולקנות לפי בקשת הלקוחות

• הוסף לסימניות
רובני - פונט כתב יד מקסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;2093133:
כתבים חדשניים ומיושרים בצורה מעולה זה בד"כ פונטביט

אני לא רוצה להסיט את האשכול, ובכל זאת אבקש אם אפשר פירוט קצרצר לאיזה פונטים הכוונה, כי רכשתי כעת חבילה מפונטביט. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כרגע נגיד שמתחילים את הפונטים במחשב מ-0. מחקנו הכל.
בקשר לקהל היעד, לא פונה לכיוון הדתי דווקא. עובדים יותר עם הזמנות לארועים, לוחות שנה, כרטיסי ביקור, עלונים, מיתוגים, מודעות וכו' - קהל יעד של מעורכי דין ועד אוכל...די משתנה.

בגלל ש-100 משקלים זה לא הרבה- מקסימום 40-50 פונטים שלמים עם זה, אז אני מודעת שיש בעיה של כמות כרגע, והייתי רוצה לקחת כמה פונטים בודדים מסוגים שונים, 2-3 נגיד לכתב יד, דקורטיביים וכו' חוץ מכתב טקסט ספריים שחייב.

אשמח לדעת איזה עוד המלצות יש לכם שיכולים להתאים למגוון סוגים
כל דעה שלכם עוזרת לי המון! תודה!

• הוסף לסימניות
פונט שיש בו כמה משקלים - קחי בחשבון שכדאי לקחת לפחות שניים מהם, לפעמים: דק ועבה. כמובן, לעניינו של פונט.

• הוסף לסימניות
מקוצר זמן אוכל לעזור רק בדרך ההפוכה, אחרי שתבחרו פונטים - תשלחו אלי את הרשימה שבחרתם ואוכל לכתוב לכם בס"ד מה לא כדאי לקחת.

• הוסף לסימניות
עברתי על הפונטים שרשמתם ועל עוד, תודה רבה לכולם על העזרה.
מצרפת את הרשימה לפני רכישה: מה דעתכם? נראה טוב? האם יש משהו שלא כדי לקחת?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 002.jpg
    1.5 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2099170:
עברתי על הפונטים שרשמתם ועל עוד, תודה רבה לכולם על העזרה.
מצרפת את הרשימה לפני רכישה: מה דעתכם? נראה טוב? האם יש משהו שלא כדי לקחת?
תודה מראש!

לאיזה מטרה הפונטים בעיקר?

• הוסף לסימניות
בכל פונט שתבחרו תקחו את רוב השקלים מינימום 3
פונט שאין בו 3 משקלים לא בטוח שכדאי.
כתב יד לפי דעתי שווה לוותר לא בשימוש יום יומי.

צריך לשים לב לא לבחור פונט מצועצע אלא פונט שנקרא בכל צורה.
לשים לב שהפונט יתאים לכותרות וכן לתטקסט רץ.
מכיוון שמשתמשים בכמה שפחות סוגי כתבים ועדיף רק כתב אחד בכמה משקלים

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל לענ"ד יותר שוה להשקיע בפוני פונטביט (וגם פונטייפ), כי זהו הפונטים שהציבור אוהב כיום, ויש להם המון גופנים, ומכל הסוגים.
עוד פעם, אני באמת לא מוכר בפונטביט, אבל, כן, אני גרפקאי שנים, והציבור אוהד הגופנים החדשים של פונטביט...

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
אכן שיניתי קצת, רוב השימוש אצלי זה כתב פורמלי כמו לניירות מכתבים/כרטיסי ביקור לעורכי דין וכדו'
אך עדיין יש לי צורך לקצת פונטים מקושקשים יותר: עבודות לגנים או קולאז'ים בתמונות, לוחות שנה אישיות וכו'.
האמת שקשה לבחור פונטים טובים כי יש מהם המווון בעלי רק משקל אחד אז צריכה להתפשר על פונטים שאהבתי טיפה פחות.
בכל מקרה, תודה רבה לכם! עזרתם לי מאוד ואני מקווה שהאשכול הזה יעזור גם למחפשי הפונטים הבאים אחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;2101255:
תודה לכם,
אכן שיניתי קצת, רוב השימוש אצלי זה כתב פורמלי כמו לניירות מכתבים/כרטיסי ביקור לעורכי דין וכדו'
אך עדיין יש לי צורך לקצת פונטים מקושקשים יותר: עבודות לגנים או קולאז'ים בתמונות, לוחות שנה אישיות וכו'.
האמת שקשה לבחור פונטים טובים כי יש מהם המווון בעלי רק משקל אחד אז צריכה להתפשר על פונטים שאהבתי טיפה פחות.
בכל מקרה, תודה רבה לכם! עזרתם לי מאוד ואני מקווה שהאשכול הזה יעזור גם למחפשי הפונטים הבאים אחרי.

אני חושב שלפי זה את צריכה לוותר על רוב המצועצעים ולקחת רק מעט כאלו ובמקום זה להוסיף עוד כתבי טקסט, חסר לך הרבה מאלו למשל לדוגמה לכמה פונטי טקסט וכותרת: "נרקיסים", גלבוע, קורן, אורון, זורע, חבצלת, כתבה או בת שבע, די דומים. גלימה, כותרת משנה, אין זו אגדה, אגדה, אגודל, מרגליות, לבי\לוורנה חדש, וילנה, סתם, שלם,
כל אלא לדעתי יהיה לך אני מניח יותר שימושיים מאלו המצועצעים יותר.
לגבי פרנקריהל, בתור בולד כדי להשתמש בבולד של תורמוס דווקא

כרגע נראה שרוב מה שלקחת זה יתאים רק ל:
נכתב ע"י ליהיא;2101255:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה