מאסטר שף

• הוסף לסימניות
הכנתי לבנות הקטנות שלי ( שלוש ושנה) סינר וכובע ממש מתוק נראה מקור

יש לכם רעיון איך ניתן לשדרג את התחפושת?

תודה

• הוסף לסימניות
לתת להם כפות מעץ ואולי איזה סיר ישן...
16055ImageFile2.jpg

אפשר לעשות מאחורה הדפסה של המשימה היא: ונניח לעשות איזה כריך עם תמונות שלהם מבפנים או משהו.. או איזה מנה משלובת עם התמונות שלהם...

• הוסף לסימניות
כפות סירים וכאלה יהיה בתמונות... לא נראה לי יסחבו
ומשימות ועניינים אני לא כ"כ יצרתית

אבל אולי תצילי אותי עם רעיון למשלוח מנות לסבתות (כפפות וכלי מטבח עם תמונות כבר יש להם)

תודה

• הוסף לסימניות
מהמם...
שלי הרבה יותר פשוט יש להם אמא ריאלית,
והפרלנים בכלל...

הלכתי על קו נקי סינרים ממש כמו בתמונה ששחמט העלה והקטנה עוד לא הולכת...
מה עשית משלוחי מנות?

• הוסף לסימניות
מהמם...
שלי הרבה יותר פשוט יש להם אמא ריאלית,
והפרלנים בכלל...

הלכתי על קו נקי סינרים ממש כמו בתמונה ששחמט העלה והקטנה עוד לא הולכת...
מה עשית משלוחי מנות?
כן אבל העלתי לך את הרעיון לתפור לסינר אביזרים נלווים
כמו הכפות מעץ שתפרתי בכיס
והמערבלים הקטנים שתפרתי לסינר למעלה.
המגבת הנוספת המשובצת.... זה מוסיף הרבה!
המשלוח שלי זה פרלינים בלגיים היות והשתתפי עם המתנה המרוכזת מכל בנות הגן אז הבאתי לצוות דוגמית של פרלינים שכביכול הילדה השפית הכינה.

• הוסף לסימניות
לזחול עם כפות עץ מערבלים וכדומה זה ממש מוסיף אבל מסורבל....
אולי לגדולה נוסיף
לכן מחפשת רעיון פשוט וקל לביצוע!

ומשלוחי מנות למי שיש רעיון תבורך

• הוסף לסימניות
לזחול עם כפות עץ מערבלים וכדומה זה ממש מוסיף אבל מסורבל....
אולי לגדולה נוסיף
לכן מחפשת רעיון פשוט וקל לביצוע!

ומשלוחי מנות למי שיש רעיון תבורך
אולי תתפרי לה כפפה של הסבתות הזו.. נו זו שמוציאים איתה מגשים מהתנור:)...
ויש גם תחתית לסירים אולי מסיליקון וכף סיליקון?
תצמידי את זה באזור החזה לא יפריע לזחליה...
תצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה