מאסר בית!!

• פותח הנושא ril
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי משהו יכול להושיע אותי - היכן מחליפים צמיג של עגלת מאונטן באגי שהתפנצ'ר?!
(אופציה של קניית גלגל בעלות 100 ש"ח ידועה לי...)

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שמחליפה בי-ם ברח' פרי חדש (פינת יוסף בן מתתיהו).
אם זה מעניין אותך, צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי במה מדובר, אולם אם כוונתכם לגלגל אויר של עגלה - אנחנו החלפנו פנימית. רוכשים אותה בחנות של אופניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1364049:
לא בדיוק הבנתי במה מדובר, אולם אם כוונתכם לגלגל אויר של עגלה - אנחנו החלפנו פנימית. רוכשים אותה בחנות של אופניים.
כדאי להביא את הגלגל לחנות כי יש הרבה גדלים.
וזה אמור לעלות 10 שח.

• הוסף לסימניות
מצטרפת: בחנויות אופנים.

• הוסף לסימניות
זה גלגל 12 אני חושבת
שאין בחנויות אופנים
וצריך שהפנימית תהיה בדיוק ולא גדולה יותר
כי זה לא טוב,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ril;1363977:
אולי משהו יכול להושיע אותי - היכן מחליפים צמיג של עגלת מאונטן באגי שהתפנצ'ר?!
(אופציה של קניית גלגל בעלות 100 ש"ח ידועה לי...)

נבהלתי מהכותרת

• הוסף לסימניות
אני החלפתי באופני הבירה רחוב דוד פינת בר אילן
עלה 25 ש"ח

• הוסף לסימניות
חנויות האופנים מכירות ועושות את זה לכל סוגי העגלות עם גלגלי אויר

• הוסף לסימניות
אפשר גם להדביק מדבקה על הפנימית, כמו פעם..

• הוסף לסימניות
מומלץ בעגלה הזאת לבקש פעם אחת שישימו פס גומי, בין הפנימית לצמיג. ומאז שקט ושלווה...........

עולה בערך 50-70 ש"ח ל - 3 גלגלים.

• הוסף לסימניות
ואני ממליצה להחליף לגלגלים החדשים שלהם- מסיליקון מוקצף. נכון- עולה כסף, אבל התמורה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;1365032:
ואני ממליצה להחליף לגלגלים החדשים שלהם- מסיליקון מוקצף. נכון- עולה כסף, אבל התמורה שווה.

כמה זה עולה
ומה זה נקרא תמורה שווה
כולה פעם בשנה להחליף את אחד הפנימיות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;1365032:

אבל זה פחות נח בהליכה
ואיפה החלפת את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה