שרה אחת...
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
70-80 גר' ללחמנייה ממולאת, 100 גר' ללחמנייה ריקהכלומר ?
70-80 גר' ללחמנייה ממולאת, 100 גר' ללחמנייה ריקהכלומר ?
צפה בקובץ המצורף 2031636תודה!
באמת קל ומרשים.
אני ממליצה לשים את הביצים מיד בתחילת האפיה,
אחרת הן לא מספיק מוכנות.
(הכנתי שניים כאלו, ובראשון נאלצתי להעביר את המילוי למחבת...)
העיגול הכי גדול שמצאתי בחנות@בשנים זה מצוין מה הרוחב של התבנית? גודל רגיל
נעמדתי בשיא המרץ בסוף הצום להכין את זה,
אבל... לא נשאר מקום לביצים!!
הלחמניות השתלטו על התבנית עד שנאלצתי לוותר על שקשוקה..
@בשנים זה מצוין מה הרוחב של התבנית? גודל רגיל
נעמדתי בשיא המרץ בסוף הצום להכין את זה,
אבל... לא נשאר מקום לביצים!!
הלחמניות השתלטו על התבנית עד שנאלצתי לוותר על שקשוקה..
אצטרך לעשות את זה שוב פעם כדי להבין מה הבעיה שלי,העיגול הכי גדול שמצאתי בחנות
הספיק לי ל3 ביצים בתבנית
אבל כשהייתי צריכה יותר אז עשיתי באמצע רק 2/3 בשביל היופי והשארתי במחבת עוד שקשוקה (היא כבר מוכנה במילא והוספתי ביצים)
נסי אולי לחמניות יותר קטנותאצטרך לעשות את זה שוב פעם כדי להבין מה הבעיה שלי,
אפילו שעכשיו אני קולטת שאחרי שהתפחתי את זה, זה כבר גדל. אחפש תבנית יותר גדולה..
תודה!
את רוב הבצקים הייתי עושה ביד עד שהיה לי מיקסר..צריך מיקסר ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים