מאפים מאפה שקשוקה מושלםם

• הוסף לסימניות
@בשנים זה מצוין מה הרוחב של התבנית? גודל רגיל:unsure:
נעמדתי בשיא המרץ בסוף הצום להכין את זה,
אבל... לא נשאר מקום לביצים!!
הלחמניות השתלטו על התבנית עד שנאלצתי לוותר על שקשוקה..

• הוסף לסימניות
העיגול הכי גדול שמצאתי בחנות

הספיק לי ל3 ביצים בתבנית
אבל כשהייתי צריכה יותר אז עשיתי באמצע רק 2/3 בשביל היופי והשארתי במחבת עוד שקשוקה (היא כבר מוכנה במילא והוספתי ביצים)

• הוסף לסימניות
1754601507977.png

• הוסף לסימניות
העיגול הכי גדול שמצאתי בחנות

הספיק לי ל3 ביצים בתבנית
אבל כשהייתי צריכה יותר אז עשיתי באמצע רק 2/3 בשביל היופי והשארתי במחבת עוד שקשוקה (היא כבר מוכנה במילא והוספתי ביצים)
אצטרך לעשות את זה שוב פעם כדי להבין מה הבעיה שלי,
אפילו שעכשיו אני קולטת שאחרי שהתפחתי את זה, זה כבר גדל. אחפש תבנית יותר גדולה..
תודה!

• הוסף לסימניות
אצטרך לעשות את זה שוב פעם כדי להבין מה הבעיה שלי,
אפילו שעכשיו אני קולטת שאחרי שהתפחתי את זה, זה כבר גדל. אחפש תבנית יותר גדולה..
תודה!
נסי אולי לחמניות יותר קטנות
ובגלל שבאמת לא נותר הרבה מקום אז הביצים (החלבון) עולה אחד על השני ולכן צרי יותר זמן אפיה

את יכולה לעשות כמו שהמליצה @chani2006 אפיה של הביצים מהתחלה (אם כי אני בספק אם ישאר מהם נוזל)

בגלל שתמיד עושים שקשוקה בצד, והרעיון זה ההצגה את תמיד יכולה לשים רק בסיס לשקשוקה (בלי ביצה) / ביצה אחת וכו'.

תמיד נשאר במחבת כמות נכבדה לכל אורח שירצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה