- הוסף לסימניות
אין סיבה שלאהאם זה חייב להיות בתבניות של מאפינס?
או שאפשר לעשות במנג'טים? (כמובן לאפות בתבניות ייעודיות...
רק שימי לב לא למלא יותר מדי שלא יגלוש מעבר למנג'ט שבשקע
אין סיבה שלאהאם זה חייב להיות בתבניות של מאפינס?
או שאפשר לעשות במנג'טים? (כמובן לאפות בתבניות ייעודיות...
סוכר לבן ילך נראה לך או חובה חום?המתכון הוא ממרווה של השבוע (עמוד 34) קרדיט לא' טהלר.
מאד מאד קל, המתכון קסם לי ברכיבים הטעימים שבו ובקלות שבעשייה שלו.
ווקשה - - ממליצה ביותר!!
לפני האפייה
צפה בקובץ המצורף 1112228
אחרי האפייה -
צפה בקובץ המצורף 1112230
מעתיקה את המתכון ממרווה לצמא לטובת אלו שאין להן -
3 כוסות קמח
4 כפיות אבקת אפייה (שמתי 2 אבקת אפיה)
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר
1 כוס שוקולד מגורד (שמתי שוקולד ציפס)
1 כפית קפה נמס (שמתי שתי כפיות)
1/2 כפית מלח
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
2 ביצים (שמתי L)
לציפוי:
1 כוס סוכר חום
1 כוס אגוזים טחונים
4 כפות קמח (שמתי קצת יותר)
1/2 כוס שמן
1/2 כפית קינמון
לערבב בקערה יבשים ולהוסיף את הלחים ולערבב בכף היטב.
לשפוך למאפינס גדולים (13 ) בגובה של 2/3 מהתבנית של המאפינס.
לערבב את רכיבי הציפוי ולפזר מעל המאפינס המלאים.
על חום של 180 חצי שעה.
ריח וטעם טעיםםםםם.
בתאבון ולבריאות.
עדיף חום אבל ילד גם לבן.סוכר לבן ילך נראה לך או חובה חום?
איזה מהירות,עדיף חום אבל ילד גם לבן.
לחום יש מרקם אחר שנותן עסיסיות לעוגה.
במגמיקס@רוחי בלבוחי הכנתי שבוע שעבר עם שוקולד ציפס במקום שוקולד מגורד. כי אני תמיד מסתבכת עם לגרד שוקולד,
מתחשק לי לנסות גם בגרסה עם השוקולד כי לדעתי יצא יותר עסיסי. איך מגרדים שוקולד בלי שינמס באמצע?
עדיף חום במרקם שלו יותר עסיסי בעוגה אבל בפרוש אפשר גם לבן.
אין הבדל אני גם שמתי שוקולד צ'יפס.@רוחי בלבוחי הכנתי שבוע שעבר עם שוקולד ציפס במקום שוקולד מגורד. כי אני תמיד מסתבכת עם לגרד שוקולד,
מתחשק לי לנסות גם בגרסה עם השוקולד כי לדעתי יצא יותר עסיסי. איך מגרדים שוקולד בלי שינמס באמצע?
אגב עכשיו אני מסתכלת במתכון המקורי ואני רואה שבציפוי זה סוכר חום בהיר...עדיף חום במרקם שלו יותר עסיסי בעוגה אבל בפרוש אפשר גם לבן.
עשיתי כהה בשניהם ויצא נהדראגב עכשיו אני מסתכלת במתכון המקורי ואני רואה שבציפוי זה סוכר חום בהיר...
כנ"ל רק במקרה ראיתי את העיתון מולי...עשיתי כהה בשניהם ויצא נהדר
תוסיפי למגורען כף מים רותחים שיימס.@רוחי בלבוחי
איך ממירים קפה נמס לקפה מגורען?
ואוו נראה מתכון ממש טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים