- הוסף לסימניות
אם זה הספיק להתקרר אני לא חושבת שיש איך לתקןלאפות אותם על עוד 40 דקות נוספות או שיהיה סה"כ 40 דקות?
ז"א הם היו בתנור 35 דקות רק להוסיף עוד 5 דקות?
מה נעשה שחיכיתי לתשובה אז ניסיתי בכוחות עצמי
אכן טעיתי
אם זה הספיק להתקרר אני לא חושבת שיש איך לתקןלאפות אותם על עוד 40 דקות נוספות או שיהיה סה"כ 40 דקות?
ז"א הם היו בתנור 35 דקות רק להוסיף עוד 5 דקות?
מה נעשה שחיכיתי לתשובה אז ניסיתי בכוחות עצמי
אכן טעיתי
למה?אם זה הספיק להתקרר אני לא חושבת שיש איך לתקן
תתארי בבקשה בדיוק מה המצב של המאפינס ברגע זה- מרקם, טמפ' ואז נדע במדויקלמה?
אז זהו לפח?
ברגע זה: המרקם שלו קצת נוזלי היה במקרר יומיים (חיכיתי לתשובה מה לעשות) עכשו הוא בחוץ כבר כמה שעות ע"מ שיתקררתתארי בבקשה בדיוק מה המצב של המאפינס ברגע זה- מרקם, טמפ' ואז נדע במדויק
אם הוא נאפה לא עד הסוף בצרה שהוא לא אכיל כרגע והתקרר, לדעתי אין מה לעשותברגע זה: המרקם שלו קצת נוזלי היה במקרר יומיים (חיכיתי לתשובה מה לעשות) עכשו הוא בחוץ כבר כמה שעות ע"מ שיתקרר
נאפה בטוסטר אובן 180 מעלות למשך 35 דקןת(לא טורבו, רגיל
הוא אכיל אך לא הכי טעים- (בפרט שאני מבינה שצריך לצאת מרקם עוגתי )אם הוא נאפה לא עד הסוף בצרה שהוא לא אכיל כרגע והתקרר, לדעתי אין מה לעשות
מה יש לך להפסיד?הוא אכיל אך לא הכי טעים- (בפרט שאני מבינה שצריך לצאת מרקם עוגתי )
השאלה האם יש למה לנסות לאפות לעוד כמה זמן אבל כמה??
זה מה עשיתי ברורמה יש לך להפסיד?
תכניסי לתנור חם 180 מעלות לעוד 20 דקות
אפית בתנור או בטוסטר אובן?אני פשוט לא מבינה מה לא עשיתי טוב
המאפינס לא נאפים לי אלא רק מרקם די נוזלי, אפיתי אותם סה"כ למשך 85 דקות(שעה ורבע!!!!!!)
ועדיין לא מרקם עוגתי
מה יכול להיות
אני ממש מאוכזבת!!!
את יצירתית...אולי שכחת לשים קמח?
היא רשמה שבטוסטר אובן... אולי זאת הסיבה.אפית בתנור או בטוסטר אובן?
אבל מה בגלל טוסטר אובן (חשבתי לפחות פי 2 זמן )היא רשמה שבטוסטר אובן... אולי זאת הסיבה.
תנור חדש-טוסטר אובן
תני לי את שלך ואשלח לך מייל.@רוחי בלבוחי אפשר את המייל שלך?
(לא בשביל מתכונים, אל תדאגי...)
אני הכנתי בטוסטר אובן של סולתנור חדש-טוסטר אובן
כן אפיתי על 180
מישהי אולי מסכימה לנסות לאפות בטוסטר אובן ולראות איך זה יוצא לה
אני מזה מבואסת!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים