דרוש מידע מאפרות כלה בירושלים ומחירים

• הוסף לסימניות
מחפשת שמות של מאפרות מומלצות בירושלים לכלה (ומלוות)
ובלי קשר לשמות - מחירים מקובלים (לשם השואת מחירין ובדיקת כדאיות להביא מאפרת שאנחנו מכירים מעיר אחרת)
אז כמה אמור לעלות מחיר של איפור כלה
וכמה של אמא/מלווה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אסתי דוידי.
מניסיון לא של כלה אלא של מלווה.
והייתי ממש מרוצה!
אני חושבת שגם @מתנות קטנות המליצה עליה בעבר ולכן הגעתי אליה.
אין לי מספר:(
תחפשי בגוגל - יש לה דף נחיתה עם פרטים.
ומזל טוב:)

• הוסף לסימניות
טוב, אפאחץ פה לא נתנה מחירים,
נשאל ככה :) :
-900-1000 איפור כלה
250-300 איפור מלווה
זה הסטנדרט? זה יקר? זה זול?
(אני שואלת ספציפית על מחירים בירושלים, לא בעיר אחרת, כי הבנתי שירושלים יותר יקר, ולא ראיתי את זה בינתיים.)

• הוסף לסימניות
0548520933 הודיה אביחצירא
מאפרת ומסרקת כלות בליגה!!!!!!!!!!!!!!!!
ממליצה בחום!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב, אפאחץ פה לא נתנה מחירים,
נשאל ככה :) :
-900-1000 איפור כלה
250-300 איפור מלווה
זה הסטנדרט? זה יקר? זה זול?
(אני שואלת ספציפית על מחירים בירושלים, לא בעיר אחרת, כי הבנתי שירושלים יותר יקר, ולא ראיתי את זה בינתיים.)

כן, אלו מחירים ממוצעים.
כמובן שיש יותר ויש פחות.

אני ממליצה על אהובה גולדשמידט, מאפרת גם באייר בראש ונראה מקסים עד סוף החתונה, גם לכאלו שתמיד יורד להן האיפור.

• הוסף לסימניות
למישהי יש את המספר של קרן ?

• הוסף לסימניות
מחפשת שמות של מאפרות מומלצות בירושלים לכלה (ומלוות)
ובלי קשר לשמות - מחירים מקובלים (לשם השואת מחירין ובדיקת כדאיות להביא מאפרת שאנחנו מכירים מעיר אחרת)
אז כמה אמור לעלות מחיר של איפור כלה
וכמה של אמא/מלווה?
ממליצה על נחמי שוורץ אלופה בתחום!!
יודעת להתאים בדיוק לכל אחת מה שמתאים לה!
מייל שלה: nechami644

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה