- הוסף לסימניות
לוקחת 400...יש לי מספר של מאפרת אלופה ממש
לא זוכרת כמה היא לוקחת, התאפרתי אצלה לפני איזה שנתיים
אפשר לשאול אותה
0528692079
אבל תודה בכל אופן
לוקחת 400...יש לי מספר של מאפרת אלופה ממש
לא זוכרת כמה היא לוקחת, התאפרתי אצלה לפני איזה שנתיים
אפשר לשאול אותה
0528692079
תכתבי לי באישי.לוקחת 400...
אבל תודה בכל אופן![]()
אין לי אפשרות להודעה פרטית...תכתבי לי באישי.
אין לי אפשרות להודעה פרטית...
כתבתי בשבוע שעבר, ואני חוזרת שובאני ממליצה מאד!!! על אלישבע יעקובזון מבני ברק אלופה!!!!
עשינו אצלה איפור ותסרוקות וטווח המחירים היה כמו שאת מחפשת אבל לפני שלוש שנים
המספר שלה 052-7115666
אם עדיין רלוונטי לך אני התאפרתי אצלה ולא עפתי אבל כנראה שזה ענין של טעם כי מאד מאד אוהבים איך שהיא מאפרתמישהי התאפרה אצל מיכל דיין ?
אני רוצה ללמוד אצלה איפור חייבת חוות דעת!
שלום, האם עשית אצל מיכל וייס? אשמח לקבל תמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה לכולכן, התמקמתי!
אין מילים על העזרה, התמונות וההשוואות באישי (:
תודה רבה רבה רבה
מה לא שמעתן על רבקה כהן??
אין עליה, בשרות, ביחס, וכמובן---- באיפור המדהים.
נראה לי יש את הטלפון שלה בספר טלפונים, היא גרה ברחוב פרל.
אם עדיין רלוונטי תגידי לי אני אשלח לך תמונה.
אשמח לקבל גם תמונות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>הוצאת לי את המילים מהמקלדת
לקחתי אותה כמה פעמים, כולל בחתונה שלי, והייתי מרוצה בכל פעם מחדש.
שם תתני לי כתובת מייל, אוכל לשלוח לך תמונות.
תכתבי את המייל עם רווחים או כוכביות באמצע, שאפשר יהיה לראות אותו. אשלח לך בשמחה.אשמח לקבל גם תמונות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וואוו ממש תודה רבה - זה המייל שלי ****תכתבי את המייל עם רווחים או כוכביות באמצע, שאפשר יהיה לראות אותו. אשלח לך בשמחה.
sagitam74 שטרודל נקודה קוםתכתבי את המייל עם רווחים או כוכביות באמצע, שאפשר יהיה לראות אותו. אשלח לך בשמחה.
ממש להזכיר איך כל מעשינו בספר נכתבים..שלום, האם עשית אצל מיכל וייס? אשמח לקבל תמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //