- הוסף לסימניות
חיה פרובר - מומלץ מאד!
עמיד ומחירים מעולים
חיה פרובר - מומלץ מאד!
אתן יכולות לתת לי מספר פעיל של רחלי מורגנשטרן,קצת הרבה יקרה
בדרכ היא לא מוכנה לקחת בודדות אלא רק בשעות מאוחרות כמו אחרי 5 וזה
אבל היא באמת אחת התותחיות
מרים כהן או אבישג מנה שתיהם אלופות על!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מרים כהן או אבישג מנה שתיהם אלופות על!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש למישהי מושג מה טווח המחירים שלהן לאיפור ערב ?התחתנתי לפני חודשיים ועשיתי עבודת שטח בנושא. אני אישית לקחתי את אלירז נועה גם איפור וגם שיער והיא מס אחד!! והייתי מרוצה מאוד!
כל אלה הם הכי מומלצות והכי טובות בשוק (באיזור בני ברק)
אסתי סוקולובסקי-0526132299
אלירז נועה-0545424561
מרים כהן-0532800974
תהילה לאופר-0542367892
המספר הנכון הוא 052-7698200אתן יכולות לתת לי מספר פעיל של רחלי מורגנשטרן,
יש לי את המספר0527695200 והיא לא עונה בו!
כבר לא מאפרתחיה פרובר - מומלץ מאד!
עמיד ומחירים מעולים
מיכל , ידיים טובות, תוצאות מדהימות 050-7904310אני מחפשת מאפרת מתחילה שלא לוקחת מחיר בשמים לנערה בסביבות גיל 14 בבני ברק תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים