עזרה מאפרת ומתסרקת כלה בב"ב- מי אלופת על?

• הוסף לסימניות
למה באשדוד אין כאלו תותחיות?.... מחפשת גם

• הוסף לסימניות
למה באשדוד אין כאלו תותחיות?.... מחפשת גם
לקחתי גם את מרים וייס, הייתי מרוצה עד הגג גם באיפור וגם בשיער.
מגיעה עד הבית גם לא בבני ברק (לוקחת כסף על מונית) - אבל שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
יש את אלישבע יעקובזון - אלופת העולם!!!!
גם מתסרקת וגם מאפרת - והכל מושלם!!!!
0527115666

• הוסף לסימניות
איפור דסי גבריאלוב נשאר לי כל החתונה משהו מדהים ונדיר-0524459599
ושער מילכה (כהן)לוי -0587143076

• הוסף לסימניות
איפור -רחלי מורגנשטרן ואסתי סוקולובסקי-ממליצה על שתיהן מאוד,
מאפרות מעולה ומהמם!!!
אסתי סוקולובסקי ממש ממש טובה,
ולדעתי כשמדובר בכלה אז צריך להשקיע,
יש מאפרות תותחיות בדרום, אני הולכת עליהם למרות שצריך לשלם גם נסיעות אבל הסגנון שם הוא אחר והוא פשוט מדהים,
יש את תהילה גמליאל - תותחית על, אפרה אותי לא אחת, ויש את חיה בוסקילה שגם גומרים עליה את ההלל אני לא ניסיתי חברות שלי כן והיו ממש מרוצות
האיפור בדרום מאוד מאוד עדכני.... יותר טבעי ויותר מדגיש את היופי האישי....

• הוסף לסימניות
אסתי סוקולובסקי מאפרת מדהים, הכל נשאר עמיד וגם לא התפורר כמו שאני רואה על הרבה כלות.
נראה לי שקצת יותר יקרה מהממוצע, אבל שווה לגמרי

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא הסתדרתם:

ציפי מילר - 052-716-5599 - מאפרת וקוסמטיקאית
AIorK4xDEcA62QCTCY6xmWGl1MLUYMSTb8nZ8XCRR5WcIz-y7-IU0lMNpzCcrgkvd1d3yva1IlBz43Y

• הוסף לסימניות
רק מעדכנת אתכן שאני השקעתי לחתונה שלי ולקחתי מאפרת שהמליצו לי עליה מאד והתאכזבתי קשות... האיפור לא החזיק וכל ההינומה התמלאה במייקאפ וחוץ מזה גם באף ירד שזה ממש מדד מבחינתי! לחתונה של אחי לקחתי מאפרת שאיפרה אותי מדהים ומושקע והכל שרד כולל האף! קיבלתי אינסוף מחמאות!!!
מאחלת לכן שכשאתן לוקחות מישהי מומלצת שלא תתאכזבנה...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם בכלל יש מה להגיד. ובטח מישהי אמרה לפני.
המאסטרית הכי מטורפת- רחלי לוי דהאן.
היא באמת מטורפת. לכי תראי תמונות של תסרוקות שלה.?
בהצלחות

• הוסף לסימניות
לילה טוב,
אפשר המלצות עדכניות על מסרקת תותחית בדגש לעמידות טעם משובח ויצירתיות? (ב''ב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה