מאפרת ומתסרקת לחתונה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מאפרת ומתסרקת טובה לחתונה
אך לא יקרה
אשמח לקבל דוגמאות במייל
תודה רבה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?

• הוסף לסימניות
ירושלים
החתונה באזור חשון

• הוסף לסימניות
שלום !
גם אני אשמח להצעות על מאפרות ומתסרקות מוצלחות
במחיר סביר
באזור המרכז
תודה !

• הוסף לסימניות
ציפי מילר 052-7165599 בבני ברק

1594062358745.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחפשת גם מאפרת וגם מתסרקת משהי טובה בירושלים לחתונה, תודה...

• הוסף לסימניות
היי אני מאפרת
לכמה בנות את צריכה? כי אני מביתר

• הוסף לסימניות
אם משהי מחפשת אני מאפרת מאשדוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נחמי שורץ תותחית היא גם מאפרת וגם מתסרקת היא מירושלים
0585676644
מזל טוב

• הוסף לסימניות
אני סגרתי לחתונה של עצמי איפור ושיער אצל האלופה איילת דיקמן
גם שמעתי עליה מחברות וגם ראיתי עליה המלצות מהאתר אז אשמח להעביר הלאה:):love:
היא הגיע עוד לפני הזמן. היא הייתה סבלנית ואכפתית, איילת מיקצועית ומשרה אווירה הכי רגועה שיש ואני הייתי כלה לחוצה חחחחחח היא לא הוציאה אף אחת עד שלא היינו מרוצות עד הסוף. היא עשתה אווירה, שמה שירים ולכלות זה חלום להיות איתה, נהניתי מכל רגע. היא אלופה באיפור העדין, הטבעי והמהמם ובכלל היא מיקצועית ואלופה בלעשות את האיפור עמיד שמחזיק לכל החתונה אני יצאתי מאוד מאד מרוצה.איילת נדירה!!!
אני ממליצה לכולם רק עליה
היא מאסטרית בצפון !!! (נראה לי מגיעה גם למרכז אבל זה צריך לשאול אותה)
המספר שלה 0587386792

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה