מידע שימושי מאפרת טובה בביתר

• הוסף לסימניות
נעמי קיבלביץ אלופה!!!!
0527604991

• הוסף לסימניות
או המלצה נוספת על השמות שהמליצו פה

• הוסף לסימניות
פייגי פרוש מספר1!!
איפור עמיד ומושקע במיוחד.
היא לא תשחרר אותך עד שאת לא מוווושלמת!!!

• הוסף לסימניות
רותי מנדלסון
מאפרת מהמם, עדין ועמיד מאד
0527600224

• הוסף לסימניות
על פייגי פרוש שמעתי, אבל זה יקר לי, היא לוקחת 300 ש''ח

• הוסף לסימניות
מירי מליק (אייזנבך)
עדין, נקי, מהיר ועמיד
054-8416596

• הוסף לסימניות
מיכל בומבך
054-314-2007
איפרה אותי לחתונה
שלמות!

• הוסף לסימניות
תכלס, אין פה אף שם שחוזר על עצמו, אז למי אני אלך?

• הוסף לסימניות
רחלי בר חנין יקרה אבל בטופ. מיכל בומבך גם מאפרת מהמם (איפרה אותי פעמיים)

• הוסף לסימניות
אני צריכה מידע על מאפרת טובה בביתר, שם וטלפון
פרומי קורניצר-0532321895
מאפרת מעולה עם שירות טוב וזריזה, איפרה אותי בתור כלה ואת המשפחה,
החזיק 100% מעולה עד אחרי הסוף.
בהצלחה!
(תגידי לה שאני שלחתי!);)

• הוסף לסימניות
המחירים 250 -300, אתן מכירות מישהי זולה יותר אבל טובה

• הוסף לסימניות
אני מאוד ממליצה על רבקי חדד
053-3121593

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה