אני צריכה מאזור פרדס כץ, יש רעיון?
תודה רבה
היא מהרב שךיש אחת מהממת, מתחילה אבל סופר מקצועית, לוקחת ממש זול
אני חושבת 100 שח לילדות ונערות
0504140011
נחמי דייטש גרה בפרדס כץ - אלופההאני צריכה מאזור פרדס כץ, יש רעיון?
תודה רבה
היי זה רלוונטי?אם מעניין אותך- אני מאפרת מתחילה (ואלופה),
מאפרת כרגע במחיר מבצע מיוחד- 150 ש"ח + הדבקת ריסים חינם, לצורך בניית תיק עבודות.
יכולה ליצור איתי קשר במייל z03072000 שטרודל ג'ימייל וכו'
תשלחי מייל ואתן לך מספר טלפון (מעדיפה לא להשאיר כאן)
הי, אני מאפרת לוקחת 200היי זה רלוונטי?
ורק ריסים בלי איפור?הי, אני מאפרת לוקחת 200
מבצע חנוכה קבלי אודם מתנה
0533143244
50ורק ריסים בלי איפור?
ולכמה ימים בערך ההדבקה שלך נשארת מחפשת משהוא איכותי שיחזיק לי ממש טוב בערך לשבוע
תלוי כמה תשמרי על זהולכמה ימים בערך ההדבקה שלך נשארת מחפשת משהוא איכותי שיחזיק לי ממש טוב בערך לשבוע
היי שבוע טוב פנוי לך לעכשיו?תלוי כמה תשמרי על זה
מניסיון של לקוחות זה החזיק יפה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים