התייעצות מאפרת מומלצת בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רחלי גרוס 0527134422
התאפרתי אצלה כמה פעמים, איפור מהמם ועמיד ומחירים נוחים.

• הוסף לסימניות
רחלי כהן 0504116942
מאפרת מושלםםם, ולא יקרה
אני הגעתי אליה מחוץ לעיר, אחרי הרבה המלצות
הייתי ממששששש מרוצה!!!!!! מהדיוק, מהיחס מהמחיר ובעיקר מהאיפור שהיה עמיד ברמותת, לא הפסקתי לקבל מחמאות :)
בקיצור - ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מישהי הכי מקצועית בארץ- רחלי מורגנשטרן
ויש גם את מיכל ווייס שהיא בסגנון וברמה שלה יחסית.
יש גם את חני לוי שהיא מהממת ועושה בעיקר כלות,
ואם את רוצה מישהי טובה ולא מידי יקרה- נחמי הניג.
מקוה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
שרי בניטה .0548441156 המלצתי עליה להמון וכולם חזרו אליה. אלופה. אפילו רחלי מורגנשטרן שולחת אליה (אותו סגנן איפור)

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום גם על שרי בניטה

• הוסף לסימניות
נחמי הניג.
טובי פלדמן.
שרי גרוסמן.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מישהי הכי מקצועית בארץ- רחלי מורגנשטרן
ויש גם את מיכל ווייס שהיא בסגנון וברמה שלה יחסית.
יש גם את חני לוי שהיא מהממת ועושה בעיקר כלות,
ואם את רוצה מישהי טובה ולא מידי יקרה- נחמי הניג.
מקוה שעזרתי.
מצטרפת להמלצה על רחלי מורגנשטרן

• הוסף לסימניות
נחמי הניג
שושי יונגווירט
רחלי מורגנשטרן-ליגה אחרת...

• הוסף לסימניות
חני גרינבוים - תותחית, לא יקרה ועושה מושלם!!!!
0548593888

• הוסף לסימניות
אני גם התאפרתי אצל רחלי כהן , היא אלופה ממש!!! יש לה טאצ מושלם , ואיפור שלא זז מהפנים (ואגב היא גם תלמידה של רחלי מורגנשטרן)
רחלי כהן 0504116942
מאפרת מושלםםם, ולא יקרה
אני הגעתי אליה מחוץ לעיר, אחרי הרבה המלצות
הייתי ממששששש מרוצה!!!!!! מהדיוק, מהיחס מהמחיר ובעיקר מהאיפור שהיה עמיד ברמותת, לא הפסקתי לקבל מחמאות :)
בקיצור - ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
מרים וייס - פצצה
052-6607071

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת להמלצות על נחמי הניג היא ממש טובה יודעת לאפר מלא סגנונות
יש לה מלא מעלות אבל אחת מהן שכבשה אותי זה שהיא מאפרת נשים מבוגרות בצורה שהן נראות צעירות
וצעירות כל שכן מאפרת מהמם

קופצת על האשכול אשמח לשמוע על מאפרת זולה מאד בסגנון ה-100 שקל משהי מתחילה אבל עם ידיים טובות שכנראה בעוד שכמה שנים תהיה מהגדולות

תודה מראש

• הוסף לסימניות
חני וינברגר- 0547142771 לא יודעת אם היא עדיין מאפרת אבל היא גם ברמה ובסגנון של רחלי מורגנשטרן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה