דרוש מידע מאפרת תותחית בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני מחפש מאפרת תותחית בבני ברק
אחת שיודעת לאפר טוב!!!!! שיחזיק עד סוף החתונה!
אחת עם הרבה המלצות!!!!!!!!!!!!
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
אני התאפרתי לשבת שבע ברכות אצל משהיא , החזיק לי כל השבת מהממם!
אם תרצי אתן לך באישי פרטים שלה.

חודש טוב ומבורך!

• הוסף לסימניות
אני התאפרתי אצל רוחי שטרן והייתי מאד מאד מרוצה!!
איפרה אותי בדיוק כמו שרציתי והחזיק מעמד כל החתונה.
ממליצה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!!!
אם משהי יכולה לשלוח לי תמונות של המאפרות הנ''ל אני אשמח מאוד..
המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ודרך אגב משהי מכירה את אסתי סוקולובסקי???

• הוסף לסימניות
דסי גבריאלוב

• הוסף לסימניות
תנסי את ספיר גולדברג. אמנם היא מירושלים, אבל יכול להיות ששוה לך לבוא אליה!
פשוט אין מאפרת כמוה (לדעתי...)
אם את כלה אולי היא תבוא אלייך.

• הוסף לסימניות
תנסי את ספיר גולדברג. אמנם היא מירושלים, אבל יכול להיות ששוה לך לבוא אליה!
פשוט אין מאפרת כמוה (לדעתי...)
אם את כלה אולי היא תבוא אלייך.
הטלפון שלה 0527160119

• הוסף לסימניות
שורי ברנד מב"ב. גם מסרקת וגם מאפרת- מקצועית ברמת על...
0527139916

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה