- הוסף לסימניות
אשמח למידע מפורט
יש את רבקי נ. - אלופה! מאפרת מהמם!אשמח למידע מפורט
מממ נשמע מוזר מאדיש את רבקי נ. - אלופה! מאפרת מהמם!
(נראלי לוקחת 120-130 )
המספר שלה - 055-6714898
בשמחות
אפה ביקשו איפור לכלה?אני אישית לקחתי את פנינה ניסנזון היא עושה מהמם ומאד טבעי ואצילי
לאירוסין לקחתי את טרזי, החזיק מעמד יומיים לא זז (אבל אין מה להשוות כלה באירוסין לכלה בחתונה- ריקודים, צילומי חוץ וכו'). טרזי עושה קצת יותר מודגש לטעמי קצת מידי.
אלפסי שמעתי גם דברים טובים, לא מנסיון אישי.
ומה זה מחיר שפוי? בזמנו עלה לי 800 אבל זה מטפס כל הזמן....
ראיתי מישהי שהיא איפרה אותה לא מזמן והיה ממש יפה!!צודקת, לא שמתי לב.
אם ככה טרזי אז לקחה 200-250, ואני מניחה שזה טווח המחיר של אלה שהמלצתי עליהן.
חוץ מאלה, מכירה מישהי שעושה ממש בזול, אין לי נסיון איתה אבל יש לה ידיים טובות
צפה בקובץ המצורף 1850590
גם אני ממליצה עליה, מאפרת מצוינת. נכון ללפני שנתיים בערך לקחה 250 לאיפור ערב (לא כלה), לא יודעת מה המחיר שלה עכשיו וגם לא ברור מה נקרא מחיר שפוי... אבל לדעתי היא שווה את המחיר (אם זה לא הכפיל את עצמו מאז...)ממליצה מאוד על ציפי רוזנטל.
מושלם..
מתאימה את עצמה ללקוחה, מהממת עם ידי זהב!!
אני אישית כבר לקחתי אותה 4 פעמים ותמיד יצא מ-ו-ש-ל-ם!!!!
אחרי החתונה הייתי נראית בדיוק כמו לפני.. האיפור עמיד מאוד!!
מאיפה הבאת את הרשימה הזו?
היי אני אילה כיום אילה דניאליש אחת בשם איילה מהבית היא בן זכרי, אין לי את המס' טלפון שלה, אבל תוכלי לחפש בספר טלפונים את הוריה
היא אלופה וגם זולה
ושרה טרזי היא אחת האגדות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים