בקשה מארז אספנות של במבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחרונה כשהייתי במרכז המבקרים התלבטתי אם לקנות אותה בחנות שם פתאום זה היה לי מוזר בובה ערומה בבית
נכון הילדים לה הבינו את ההתלהבות שלנו מהבובה
לא הכירו אותה רק שאלו למה היא ערומה.... עם שן אחת....

• הוסף לסימניות
בסופר פארם גם יש, עולה 39.90 , נוסטלגיה של בובה, יש לי 2 מהדור הקודם זה מתוק ממש , הלוואי יחזור הבובות הקטנות לאריזות של הבובה ובכלל מתנות תמורת קנית מוצר ולא הגרלה

• הוסף לסימניות
מה עושים איתה?
היא לא נראית גמישה
ולא נראה שכיף לילדים לשחק בה
או שזה בכלל לכם ;)
אני חושבת שהבת שלי (תינוקת) שלי תעוף עליה
וכן, אין ספק שכל מבוגר שקונה אותה קונה אותה גם קצת לעצמו
בכל אופן נוסטלגיה......

• הוסף לסימניות
מה עושים איתה?
היא לא נראית גמישה
ולא נראה שכיף לילדים לשחק בה
או שזה בכלל לכם ;)
הילדים שלי דבוקים אליה כבר יומיים
מקלחים אותה מאכילים אותה מדברים אליה....
אולי כי ראו שאנחנו התלהבנו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמור להיות גם בסופר פארם ב45

• הוסף לסימניות
בסופר פארם גם יש, עולה 39.90 , נוסטלגיה של בובה, יש לי 2 מהדור הקודם זה מתוק ממש , הלוואי יחזור הבובות הקטנות לאריזות של הבובה ובכלל מתנות תמורת קנית מוצר ולא הגרלה
באיזה סניף של סןפרפארם קניתם?
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה