דרוש מידע מבהיר שיער סאן אין

• פותח הנושא jump
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהי ניסתה?
איך זה יוצא?

• הוסף לסימניות
כן ,
יש כאלה שזה משפיע עליהם יותר ויש שפחות.
ממליצה לך לשים פעם אחת וללכת לשמש, ואם השיער לא מספיק התבהר לחזור על הפעולה כמה פעמים עד שאת מגיעה לבהירות שאת אוהבת
שימי לב שמי שיש לה שיער כהה לפעמים הגוונים שמתקבלים הם ג'ינגיים

• הוסף לסימניות
כן ,
יש כאלה שזה משפיע עליהם יותר ויש שפחות.
ממליצה לך לשים פעם אחת וללכת לשמש, ואם השיער לא מספיק התבהר לחזור על הפעולה כמה פעמים עד שאת מגיעה לבהירות שאת אוהבת
שימי לב שמי שיש לה שיער כהה לפעמים הגוונים שמתקבלים הם ג'ינגיים
מבהירים עם זה את כל השיער או שאפשר רק לעשות גוונים?
זה הורס את השיער כמו בחימצון שהוא נהיה קש?

• הוסף לסימניות
מבהירים עם זה את כל השיער או שאפשר רק לעשות גוונים?
זה הורס את השיער כמו בחימצון שהוא נהיה קש?
אפשר לנסות לעשות גוונים אבל זה ספריי, אז זה קצת קשה
זה לא הורס את השיער כמו חמצון

• הוסף לסימניות
היי
מקפיצה
בא לי לשמוע עוד חוות דעת מכאלה שהשתמשו בזה.
מי יכולה להסביר לי בדיוק איך משתמשים שיהיה יפה אבל לא מידי דרסטי.
וגם איך זה מתקבל על שיער חום -בינוני.

• הוסף לסימניות
קניתי ואני לא יודעת איך להשתמש שיצא יפההההה
תעזרו לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה