דרוש מידע מבוגר עם הפרעת קשב

• הוסף לסימניות
יש תעודות מטעם צמרת אני חושבת שעוד מקומות אבל צריך לשאול אותו בפרטי
הוא למד במקומות מסודרים בדקתי אחריו וקיבלתי עליו המלצות

• הוסף לסימניות
סליחה על כך שאני נזכר כל פעם לשאול עוד פרט אחד (מה לעשות, הפרעת קשב...).
אני מדבר על אימון למבוגרים לא לילדים. זה התחום שלו?

• הוסף לסימניות
על איזה גיל אתה מדבר

• הוסף לסימניות
סליחה על כך שאני נזכר כל פעם לשאול עוד פרט אחד (מה לעשות, הפרעת קשב...).
אני מדבר על אימון למבוגרים לא לילדים. זה התחום שלו?
אודה לך אם תסכם לנו בסוף את המסקנות מהאשכול הזה, בטוחני שיהיה מזה תועלת להרבה...

• הוסף לסימניות
אני יכולה לסכם לכם שכדאי למי שמעוניין לקבל מידע מקצועי ורלוונטי בשבילו
אני חושבת שהוא יענה לכם בסבלנות וברגישות כי כזה הוא אמפטי ומכיל
אחרי ייאוש ותסכול הגענו להצלחה שאנחנו ממליצים בפה מלא עליו
מה גם שעוברים איתו עד 15 מפגשים ולא כמו טיפול רגשי שיודעים מתי מתחילים ולא יודעים מתי הסוף

• הוסף לסימניות
מקבל לפי מה שאני יודעת

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0533163011

מומלץ מניסיון אישי !!
והמלצתי לאחרים וגם הם ב"ה מאד מרוצים

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0533163011

מומלץ מניסיון אישי !!
והמלצתי לאחרים וגם הם ב"ה מאד מרוצים
אני יודע, דברתי אתמול עם משהו שמתאמן אצלו ומרוצה עד הגג, הבעיה שאני גר בביתר עילית, האם הוא נמצא לפעמים בערים אחרות? או שהוא מכיר מישהו מקצועי מערים אלו?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם אתם שומעים מאנשים שהם מרוצים
לא הייתי חושבת על המרחק
אלא על תוצאות ועל אישיות של מאמן
3163011 אסור לפרסם מייל
אגב נותן גם הדרכת הורים או לבן זוג
בקיצור אין מילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה