שיתוף - לביקורת מבוקשת בשוק!!

• הוסף לסימניות
תמיד הבטתי בעצמי במראה, מתוסכלת. מי ירצה אותי בכלל?

היום נוכחתי לדעת שאפילו שאני שמנה ונמוכה יש לי ביקוש בשוק.

דווקא השכן שלי רזה, גבוה ומרשים ואיש לא מביט בו.

רוצים הוכחה?

הנה, רק היום בא לכאן אברך עם ששת זאטוטיו. כולם הקיפו אותי בהערצה. "אני רוצה את זה", הצביע עלי הגדול שבחבורה.
"מספיק כבר עם המתוק הזה", פסק האבא. "שימילה מה לדעתך להתחיל לאכול ירקות?", הוא החווה בידו לעבר עמדת המלפפונים הסמוכה.

"איכסס", הילד הביט במלפפון הרזה והחטוב בבוז. "סופגנייה זה הכי טעים".
ראיתי את קליפתו של המלפפון מתכווצת מעלבון. אני תפחתי מנחת. כן, כן, אני שמנה, נמוכה, לעיתים אף מעוכה, ובכל זאת מבוקשת בשוק.

יודעים למה? בגלל הפנימיות שלי. ביננו, מי לא אוהב ריבה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביננו, מי לא אוהב ריבה?
אני דווקא מעדיפה שוקולד :p

בכל אופן, אחרי שהסופגנייה הנחשקת תינשא (על כפיים) - היא תוכל לחבוש מגדל של מטפחות בדמות כל הקצפות והשוקולדים שנועצים בתוכה ;)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד! לסופגניה אכן יש פנימיות כובשת. :p

הלוואי שהיינו מסתכלים כך גם על אנשים... הסתכלו סביב, תראו כמה אנשים 'שמנים ונמוכים' (הכוונה כמובן למגרעות חיצוניות, וחלילה לא למובן הפשטני של המילים), ובאמת הם כאלה ריבה!!!

• הוסף לסימניות
בלי לזלזל כמובן ב'מלפפונים' מושלמים כאלה, שגם הם מתוקים ומרעננים כמו שרק מלפפונים יכולים להיות.

• הוסף לסימניות
את נעלבת בשביל הדמויות שלך?
אני מחוברת מאוד לדמויות שלי ולא משנה אם זה קיפוד, תפוח שניצל נמר או סופגניה.

העלבתם - העלבתי

בזיונם - בזיוני

אז אנא, אל תזלזלו בסופגניות, גם לא במלפפונים. עדיים לגדולות.

• הוסף לסימניות
קטע חזק!

סגנון שנכנס חזק לפרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה