התייעצות (מבזקי) חדשות, עדכני, נקי כשר למהדרין, קיים בכלל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עד לאחרונה נזונתי וקראתי חדשות מאתר שנקרא חרדי, עם תמונות וסרטונים ממש לא מתאימים. ולא משנה מה שם האתר. אם אתם חושבים בקול זו על אחריותכם בלבד.
בכל מקרה, ביקשתי ממערכת הסינון שיסננו לי אותו ועל הדרך הזהרתי אותם שלא יעיזו לפתוח את האתר הזה לאחרים. כנראה שהעניין לא נקלט ולה' הישועה.
תכל'ס, אני מחפש אתר שמביא מבזקיחדשות או חדשות, אבל שיהיה עדכני לא שאצטרך לקרוא מה שכבר קראתי לפני שבוע בעיתונים, אבל חשוב שיהיה נקי וכשר למהדרין.

• הוסף לסימניות
נקי ומעודכן בעיני.

• הוסף לסימניות
תכל'ס, אני מחפש אתר שמביא מבזקיחדשות או חדשות, אבל שיהיה עדכני לא שאצטרך לקרוא מה שכבר קראתי לפני שבוע בעיתונים, אבל חשוב שיהיה נקי וכשר למהדרין.
באמת חסר כאלה אתרים של מבזקים.
אבל בינתיים מה שיש:

יש עוד אתר. לא מובן למה חסום בנטפרי.

• הוסף לסימניות
יש את זה

או מבזקי העדכונים במייל (זה הכי נוח)

• הוסף לסימניות
יש את עדכוני קורונה והעולם החרדי
נראה לי מעדכנים מבחדרי חרדים
זה המייל להצטרפות- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נקי ומעודכן בעיני.
מעודכן? לא לדעתי. בכל אופן, תודה.

• הוסף לסימניות
יש את זה

או מבזקי העדכונים במייל (זה הכי נוח)
מה המייל של מבזקי העדכונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה