מבזק 400 או 600?

• הוסף לסימניות
ב"ה אני בדרכי לקניית הסטודיו
אני מתלבטת מאד האם לקנות מבזקים של 400W או 600W
נכון שהפרש המחיר בינהם הוא לא מאד גדול אבל אם נכפיל בשלושה מבזקים זה כבר הפרש...
מצד שני אני לא רוצה 'להיתקע' עם 400 לא ניראה לי שכ"כ מהר משתדרגים אח"כ...

אשמח לקבל ייעוץ מבעלי הסטודיו.

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד מה גודל הסטודיו שלך....
אם הוא קטן, חבל לך לבזבז ת'כסף על 600 כי זה ממש לא נחוץ!

• הוסף לסימניות
אני קניתי 600 ומיתחרתת. 600 צריך רק עם מצלמים אירועים לדעתי.

• הוסף לסימניות
גם לארועים לא צריך 600.

• הוסף לסימניות
עדיף לצלם בחצי כח פריקה, 2 תמונות, אחת אחרי השניה. מאשר פריקה שלימה מלאה.
אם מדובר רק לצילומי סטודיו בלבד, מספיק 400 .

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.
האם תוכלו להמליץ על חברה מסויימת?

• הוסף לסימניות
סטודיו ילדים לא צריך 400 אבל למוצרים ז600 זה עדיף ואפילו יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;851970:
סטודיו ילדים לא צריך 400 אבל למוצרים ז600 זה עדיף ואפילו יותר

למה?

מה הבסיס לקביעה הזאת?
(אבל למוצרים 600 זה עדיף ואפילו יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה