דרוש מידע מבחינה חוקית -עד כמה חברת תח"צ צריכה לדאוג שנוסעיה יגיעו למקום חפצם?

• הוסף לסימניות
היות ואני רוצה לתבוע את חברת אפיקים על המתנה בת מעל לשעה לקו 350 ביום שישי האחרון עברו אוטובוסים מלאים ולא עצרו, עד שלא היו עוד אוטובוסים לפני שבת לקחנו טנדר לאשדוד
שאלתי היא מה החוק אומר לגבי:
1. האם מחובת החברה לדאוג שנגיע למחוז חפצנו? האם היו צריכים להוציא עוד אוטובוס? או שיכולים להתנער ולהגיד שהוציאו אוטובוסים לפי הלוח שלהם בעיתינו שהתמלא לפני התחנה שלנו?
2. לנהג הטנדר לא היה קבלה להוציא לנו - אין לנו קבלה אך יש לנו מספרי טלפון של אנשים נוספים שהיו איתנו בתחנה, תקשרו עם החברה וכו' מספיק להוכחה???
אשמח לקבל קישור לאתר החברה "זכותך"
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
צרו קשר עם הרב שלמה רוזנשטיין חבר מועצת עיריית ירושלים. הוא היועץ החרדי במשרד התחבורה ויודע היטב הכל לפרטי פרטים.

• הוסף לסימניות
יש למשהו מייל או כתובת אתר של "זכותך"
הבנתי שהם מסייעים במקרים כאלה

• הוסף לסימניות
לי גם היה סיפור דומה איתם,
לפני כחצי שנה, עדין לא חזרו אלי אם תשובה (כתבו שמענה פניה יתקבל תוך 14 יום)
מממתינים רבים בתחנה הבנתי שאין להם כל מחויבות כזאת.

• הוסף לסימניות
היות ואני רוצה לתבוע את חברת אפיקים על המתנה בת מעל לשעה לקו 350 ביום שישי האחרון עברו אוטובוסים מלאים ולא עצרו, עד שלא היו עוד אוטובוסים לפני שבת לקחנו טנדר לאשדוד
שאלתי היא מה החוק אומר לגבי:
1. האם מחובת החברה לדאוג שנגיע למחוז חפצנו? האם היו צריכים להוציא עוד אוטובוס? או שיכולים להתנער ולהגיד שהוציאו אוטובוסים לפי הלוח שלהם בעיתינו שהתמלא לפני התחנה שלנו?
2. לנהג הטנדר לא היה קבלה להוציא לנו - אין לנו קבלה אך יש לנו מספרי טלפון של אנשים נוספים שהיו איתנו בתחנה, תקשרו עם החברה וכו' מספיק להוכחה???
אשמח לקבל קישור לאתר החברה "זכותך"
תודה לכל המסייעים
לכאורה , אם הוציאו אוטובוסים לפי מה שהנחה אותם משרד התחבורה, אין עילה לתביעה.

• הוסף לסימניות
לכאורה , אם הוציאו אוטובוסים לפי מה שהנחה אותם משרד התחבורה, אין עילה לתביעה.

איך ביכולתי לדעת כמה אוטובוסים הוציאו?
סביר להניח שדילגו על כמה

לא הגיוני שמשעה 2 כל האוטובוסים היו "מפוצצים" עד שלא יכלו לעצור בתחנות
בשבתות כאלה של ערב פסח אנשים כבר פחות מתארחים ופחות נוסעים
נראה לי כך...

• הוסף לסימניות
אם התלוננתם בחברה ולא הגיבו- תפתחו תלונה באתר משרד התחבורה
עם הנתונים המדוייקים. ותקבלו מהר מהר תגובה מהחברה... מנסיון...
לפי תשובתם תוכלו לראות מה היתה הסיבה.

• הוסף לסימניות
לא הגיוני שמשעה 2 כל האוטובוסים היו "מפוצצים" עד שלא יכלו לעצור בתחנות
בשבתות כאלה של ערב פסח אנשים כבר פחות מתארחים ופחות נוסעים
נראה לי כך...
סתם אגב,
אנחנו אפפעם לא לוקחים סיכונים ביום שישי... שבענו...
תמיד הולכים לתחנה בר"ע על אף שעזרא קרוב יותר.

• הוסף לסימניות
סתם אגב,
אנחנו אפפעם לא לוקחים סיכונים ביום שישי... שבענו...
תמיד הולכים לתחנה בר"ע על אף שעזרא קרוב יותר.
ואז נוסעים עוד שעה רק בתוך העיר
אם הייתי לבד הייתי עושה את זה
אבל עם תינוק בן שנה שסבלנותו פוקעת בחלוף 30 דק' על אוטובוס....

• הוסף לסימניות
התכונתי עוד שעת נסיעה בתוך העיר כבר באוטובוס 350
(לכיוון אשדוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה