דרוש מידע מבחן אמירם

• הוסף לסימניות
אני קניתי מנוי לפטור והשתמשתי בו מדי פעם בחודש שלפני המבחן, והגעתי לרמה הכי גבוהה. הייתה התנסות מעולה.
חשוב לציין שגם קודם הייתה לי רמה גבוהה באנגלית, אבל 'פטור' מנגיש את המילים החשובות ומעניק מיומנויות חשובות.
איפה קנית וכמה זה עלה לך?

• הוסף לסימניות
טוב,אני חייבת את זה לשנה הזאת. אין ברירה. אז אני אנסה לחרוש כמה שאפשר..
ואתפלל!!
תודה רבה לכולם על העזרה והעיצות!

• הוסף לסימניות
תבדקי אם את חייבת לעשות השנה או שזו רק המלצה
בדרך כלל דוחפים את כולם לעשות מייד ולהרשם לקורסי האנגלית לפי הצורך
בפועל אפשר עד סוף שנה ב ואפילו אחרי בתנאים מסוימים, כמובן כל מוסד והכללים שלו
כל זה בהנחה שאת חושבת שאת יכולה באמת ללמוד רציני ולהגיע לפטור מלא
כי אם לא, אז תצטרכי לעשות קורסים, ועדיף לעשות אותם בשלב המוקדם של הלימודים ולהפטר מהם

• הוסף לסימניות
בעיקרון את צודקת, ובעולם מקביל היה נחמד אם היו לי שבועות ארוכים ללמוד למבחן כזה.
אבל אם את גם למדת בפתוחה, את בטח מכירה את העומס הלימודי שמתנגש עם החיים עצמם, כך שלא הכל אפשרי. היו לי מבחנים בסטטיסטיקה שפרט לממ"נים שעשיתי לא הגעתי אליהם עד שבוע לפני המבחן, כשבאותו שבוע יש שני מבחנים פלוס עבודה פלוס עוד חיים שלמים מאחורה. מה עושים? את מה שאפשר. למדתי בזמן הקצר שהיה וברוך השם הצלחתי. וזו לא תרועה לגאוניות שלי, כי מהתואר שלמדת, כפי שכתבת, אני מניחה שהראש שלך (לפחות בסטטיסטיקה) חזק יותר משלי.
שוב, אם השואלת לא תפסיד זמן יקר, הייתי ממליצה לה ללמוד בכובד ראש וברצינות במשך זמן מספק, אבל גם אם לא, חשוב לי לומר לה שזה אפשרי מאד ואפשר גם להצליח - כמובן, כל עוד יש לה אנגלית ברמה גבוהה כבר מראש.
אגב, למה את קוראת גבוה?
אני כיוונתי לפטור מלא (0 קורסים)

• הוסף לסימניות
גם אני כיוונתי לפטור מלא
היו כמה נסיונות כושלים (שקבלתי 133, חסר של נקודה:(
אבל בסוף קבלתי 146
אני לא דוברת אנגלית
למדתי מהמילון של ניב רווח

• הוסף לסימניות
וקיבלת פטור?
איך למדת?
יש לך אנגלית ברמה מאד גבוהה?
כי אני כבר עשיתי אמירם- לא מרוצה מהתוצאה...
היו שם מילים שספק אם בעברית השתמשתי בהם:(
כן, קיבלתי פטור.
עשיתי אמיר ולא אמירם אם זה משנה.
למדתי מספרים של ניב רווח - למדתי מילים מהמילון, עשיתי את כל ספר התרגול וקראתי ספרי קריאה. וגם עשיתי סימולציות שהורדתי מהמרכז הארצי לבחינות והערכה - כולל כמובן לעשות אותם עם הזמן הקצוב כמו באמיר.
הייתה לי אנגלית ברמה טובה אבל לא בשמיים בכלל. (הקבצה א1 והייתי די טובה בהקבצה)

• הוסף לסימניות
תודה רבההה לכולם ;) אלמד עם הבגרויות והפסיכומטרי.
המבחן ב25/08 ככה שאין הרבה זמן.. בע"ה!
בעלי גם עושה אז את המבחן (אולו הרביעי או החמישי),
הוא עבר את A B ו- C,
ופעם האחרונה לא הצליח לעבור את D,
זה ממש קשה המבחנים האלו,
עדיף לעשות את הקורסים (כי עכשיו הוא נתקע).

• הוסף לסימניות
אגב, למה את קוראת גבוה?
אני כיוונתי לפטור מלא (0 קורסים)
אז אני כיוונתי לקורס אחד מקסימום. ובאמת קיבלתי כמה נקודות פחות מהפטור (לא זוכרת עכשיו כמה... מחילה) , ולמדתי את הקורס שנקרא אז מתקדמים א', נראה לי.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מבנות שעושות קורסים, שזה מאד משפר את האנגלית (כנראה זה תלוי איפה) הם פיתחו בטחון לדבר ולמדו המון.
אם את לא באמת ברמה גבוהה, אולי כדאי קורס אחד, ולא לשאוף דווקא לפטור.

• הוסף לסימניות
כן, קיבלתי פטור.
עשיתי אמיר ולא אמירם אם זה משנה.
זה משנה ממש ממש
באמירם תוך כדי בחינה עולה לך הרמה של השאלות אם את מצליחה מהר ותשובות נכונות.
אמי''ר זה לכולם אותו דבר לא משנה מה הרמה שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה